Vedetele Kanal D dau in mintea copiilor pentru o cauza nobila!

Simona Patruleasa cu fiica sa Ingrid, Virgil Iantu, Christian Sabbagh, Cove, Cristina Cioran, Paula Chirila, Adelina Pestritu, dar si DJ-ii Europa FM, Radu Constantinescu, Sorin Niculescu si Toader Paun sunt doar cateva dintre vedetele care se vor juca alaturi de copii si parinti in spatiul de joaca din AFI Palace Cotroceni. Cei prezenti vor avea ocazia sa-si vada vedetele preferate la joaca in carusel, in roller coaster sau in masinute.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere“Dragii mei, va astept cu mic cu mare sa ne simtim minunat intr-o zi plina de surprize frumoase, joaca si cadouri intr-un spatiu care sa ne aminteasca de copilarie. De Sfantul Andrei, haideti sa ne bucuram impreuna si sa ii ajutam printr-un simplu sms la 8848 pe acei copii care au uitat sa zambeasca”, a declarat Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena” de la Kanal D.

“Va fi o zi cu adevarat speciala pentru noi, ne vom simti bine impreuna, dar vom face si ceva semnificativ pentru copiii care au nevoie de ajutor. Sa nu uitam ca putem schimba in bine viata unor micuti care se simt singuri pe lume, donand 2 Euro prin sms la 8848!”,
a declarat Simona  Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D.

„De Sfântul Andrei, aşteptăm copiii să vină să vadă spectacolul pe care l-am pregătit pentru ei şi, în acelaşi timp, ne gândim şi la micuţii cu care viaţa nu a fost la fel de darnică şi pe care trebuie să îi ajutăm. Un simplu SMS în valoare de 2 Euro la 8848 poate face diferenţa. Haideţi să fim solidari şi să nu uităm că toţi copiii au dreptul la o copilărie fericită”, a declarat Toader Păun,  realizatorul emisiunii Clubul de Seară, la Europa FM.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate