Vedetele s-au rasfatat cu delicii spaniole la inaugurarea unui restaurant! Uite ce a mancat Anca Rusu! Nu o credeai in stare de asta!

La finalul saptamanii trecute, in Bucuresti s-a lansat un restaurant cu specific spaniol, iar la inaugurarea lui vedetele s-au rasfatat cu sortimente pregatite de un chef autentic. Pentru ca fiecare fel de mancare a adus cu sine o poveste, fiecare preparat s-a transformat intr-o experienta culinara.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

Anca RusuAnca Rusu si sotul ei, Stefan Lungu, Roxana Ciuhulescu, Diana Bisinicu au fost doar cateva dintre vedetele care au participat la inaugurarea restaurantului spaniol. Anca Rusu a fost cea mai indrazneata, astfel ca, in momentul in care a vazut ciolanul bine condimentat, nu s-a putut abtine sa nu guste.Dupa ce stirista a gustat preparatul, si ceilalti invitati si-au facut curaj. Andrei AraditsRoxana CiuhulescuStefan Lungu, sotul Ancai RusuDiversitatea preparatelor servite au purtat invitatii prin provincii spaniole recunoscute pentru rafinamentul culinar, intr-o adevarata calatorie a gusturilor cu destinatii precum Salamanca, Castellón, Teruel sau Toledo.Si Diana Bisinicu impreuna cu sotul ei au participat la inaugurare

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate