Vedetelor, luați aminte! “Nu ai fițe, apreciem! “Luciu mică”, te pupăm!” Iuliana arată de milioane, e prietenoasă și a făcut cu mâna la paparazzi! | EXCLUSIV

Vedete

Vedetelor, luați aminte! “Nu ai fițe, apreciem! “Luciu mică”, te pupăm!” Iuliana arată de milioane, e prietenoasă și a făcut cu mâna la paparazzi! | EXCLUSIV

Iuliana Luciu a fost surpinsă de paparazzi la plajă, sexy și foarte modestă. Așa ar trebui să fie toate vedetele.

Iuliana Luciu este considerată una dintre cele mai atrăgătoare prezențe feminine din showbiz-ul românesc, alături de sora sa, Nicoleta Luciu. Sora mai mică a actriței a muncit foarte mult, astfel că, acum, se poate mândri cu o carieră în lumea televiziunii, apărând inclusiv acum pe micile ecrane sub postura de asistentă TV. Acum își permite aproape orice își dorește, însă, în perioada copilăriei ei, Iuliana Luciu s-a străduit încă de la vârste fragede să facă un ban. Tocmai de aceea, nu uită niciodată de unde a plecat și reprezintă un exemplu de AȘA DA.

Iuliana Luciu, în toată splendoarea pe plajă

Iuliana Luciu a făcut senzație pe plajă. La soare te puteai uita, dar la Iuliana ba. Iuliana Luciu a fost surprinsă de paparazzi pe plajă, relaxându-se la soare și ascultând valurile mării. Modestă și prietenoasă ca de obicei, vedeta a salutat și glumit cu paparazzi, neavând vreo inhibiție și văzându-și de treabă.

Aceasta a venit la mare cu o prietenă, s-au acoperit peste tot, cu grijă și atenție, pe tot corpul, cu protecție solară, după care au făcut plajă liniștite, bineînțeles pe șezlong, sub umbrelă.

La un moemnt dat, Iuliana și-a comandat un cocktail și o cafea. 

Corpul Iulianei Luciu este într-adevăr o atracție. Aceasta purta un costum de baie simplu, cu model de șarpe, din două piese, care îi scotea în evidență formele perfect sculptate. Vedeta are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, dar și cu modestia și carisma de care dă dovadă de fiecare dată. 

Iuliana Luciu, singură și cu pretenții

Iuliana Luciu pune pe primul plan munca. În această etapă a vieții ei, sora Nicoletei Luciu mărturisește că nu îi mai rămâne deloc timp și pentru o relație, având în vedere că, de dimineața până seara se află la filmări, iar acel puțin timp care îi mai rămâne liber îl folosește pentru a se distra.

„Nu prea am timp pentru viața personală, că filmez foarte mult. Adică, ajung la filmări undeva la ora 10:30 și plec undeva pe la 12:30 noaptea.Am

timp să dorm și cam atât…Și să mă mai distrez și eu din când în când, că sunt tânără”, a spus Iuliana Luciu, conform Antena Stars.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!