Vei lacrima instant cand ii afli povestea! "Bunica Maria" are o pensie de un leu! "Nu am cum sa traiesc cu banii astia! Ma ajuta lumea din sat!" - Unul dintre baieti i-a murit, iar ea ii da pensia nepoatei!

Nu te asteptai ca in Romania anului 2014 sa mai existe oameni care sa fie atat de chinuiti de statul roman. Din nefericire, cazul doamnei Mariei este unul cutremurator.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descriereFemeia a imbatranit si traieste dintr-o pensie de un leu. A muncit toata viata, dar actele care demonstrau vechimea ei in munca au fost arse la Revolutie. La recalcularea drepturilor ei, femeia s-a trezit ca are o pensie de 3 lei din care statul ii retine 2, iar ea ramane cu 1 leu pe luna. "Nici nu am crezut ca mai exista pensie de un leu. Postasul vine in fiecare luna si imi aduce banii. Sotul meu a murit, mi-a murit si inca un copil, dar ma ajuta nepotii si un baiat. El are si el o fata si pentru ea strang pensia asta. Ii dau ei toti banii. Mie nu imi dau nici ajutor social ca am pamant, dar pamantul ala e plin de stanci, feriga, e munte, nu am nici cum sa vand sau sa il cultiv", a spus "Bunica" Maria la Acces Direct.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate