Velea, “baiatul rau” al muzicii romanesti, are grija de parintii lui ca de ochii din cap! Le plateste toate cheltuielile!

Alex Velea e mutat de ani buni in Bucuresti ca sa faca o cariera in muzica, ceea ce a si reusit. Parintii lui insa locuiesc la Craiova intr-un apartament decent din cartierul Lapus, unde a copilarit cantaretul.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descrierefara descriereAici locuiesc parintii lui Alex VeleaContrar imaginii pe care o are Alex Velea in showbiz, atunci cand vine vorba de parinti, cantaretul e alt om. Desi e stabilit in Bucuresti, cand are concerte in zona Craiovei, Alex Velea isi viziteaza mereu parintii. Mai mult, si daca nu ajunge acasa, cantaretul le trimite des bani ca sa-si achite chletuielile si sa duca o viata decenta.

fara descrierefara descriereParintii lui Alex n-au datorii la intretinere“Ion si Constantina Velea sunt niste parinti la locul lor, iar Alex e un copil bun, cuminte, educat. E vedeta in tara, dar pe parintii lui nu-i lasa. Le trimite bani, le achita cheltuielile. Ambii parinti sunt pensionari, dar duc o viata linistita si au bani pentru ca ii ajuta Alex. Nici la intretinere n-au datorii, o mai ajuta si pe bunica lui Alex care e batrana si bolnava. Ion merge zilnic la batrana cu mancare, pastile si ce are nevoie, iar mama lui Alex, Constantina merge zilnic la mall, la plimbare, la cumparaturi cu inca o vecina cu care e prietena. Era de asteptat ca Alex sa-i ajute, e copilul lor si e crescut bine, are cei 7 ani de acasa”, ne-au declarat vecinii din blocul in care locuiesc parintii lui Alex Velea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate