Velea s-a impacat cu limba romana! N-ai sa crezi cum si-a corectat tatuajul scris gresit de pe spinare...

In urma cu cativa ani, Alex Velea si-a pozat spatele proaspat tatuat si a aratat tuturor mandrete de desen pe care si-l batuse in piele.

Distribuie pe:

Autor:

 

 

fara descriereZilele trecute, Velea s-a fotografiat in timp ce era in jacuzzi, etalandu-si din nou tatuajele

fara descriereAsa arata tatuajul lui Velea imediat dupa ce a fost realizatSurpriza, insa! In loc sa primeasca felicitari sau aprecieri, laude si mii de like-uri pe retelele de socializare, Velea a intrat in gura lumii, o virgula nefericita strecurandu-se in mesajul pe care artistul si-l tatuase pe spate.

In fapt, tatuatorul ii scrise cantaretului "Dumnezeu e, cu mine" punand o virgula intre "Dumnezeu e" si "cu mine", o greseala greu de digerat chiar si pentru copiii aflati in clasele primare. fara descriereDin fericire virgula a disparut, fiind acoperita de un alt desenRecent insa, Velea a reparat greseala si a acoperit semnul de punctuatie cu... o frunza. Mai exact, el si-a batut in piele sub acest mesaj trei trandafiri, frunzulita unui dintre acestia fiind asezata strategic peste virgula buclucasa.

Antonia o sa moara de gelozie! Uite cu ce blonda celebra din muzica romaneasca se pupa Alex Velea!

Poza de mii de like-uri cu Alex si Smiley! Uite cat de emotionanta este imaginea asta si ce mesaj i-a transmis Velea prietenului sau!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate