Vedete

Veniturile lui Alexandru Arsinel sunt in continua crestere! Vezi ce suma uriasa incaseaza actorul in fiecare luna din salariu si pensii!

Conform declaratiei de avere, veniturile lui Alexandru Arsinel sunt in continua crestere. Actorul este manager la Teatrul de Revista.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Veniturile lui Alexandru Arsinel sunt in continua crestere! Vezi ce suma uriasa incaseaza actorul in fiecare luna din salariu si pensii!
icon photo

Potrivit sumelor completate in ultima declaratie de avere, veniturile lui Alexandru Arsinel sunt in continua crestere. In calitatea sa de manager al Teatrului de Revista, institutie de stat, actorul trebuie sa-si faca publice castigurile din anul precedent. (vezi motivul pentru care Mirabela Dauer a spus ca Arsinel nu i-a intins nici o mana de ajutor)

Veniturile lui Alexandru Arsinel sunt in continua crestere. In 2017, a incasat 6.100 de euro pe luna

Astfel, Arsinel a incasat, in 2017, urmatoarele sume: 82.894 de lei (salariul de manager), 127.704 lei (drepturi de proprietate intelectuala), 35.400 lei (pensie de revolutionar), 47.798 de lei (pensie) si 44.204 lei (indemnizatie de merit de la Ministerul Culturii). in total, Arsinel a incasat 338.000 de lei, adica 28.166 de lei pe luna (aproximativ 6.100 de euro).

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune