Verdict dur! Bianca de la Puterea dragostei nu se mai împacă deloc cu Livian! ”Ciorba reîncălzită nu mai are același gust”! Prietena îndrăgitei concurente spune tot

Bianca de la Puterea dragostei pare a nu mai avea nici măcar o șansă de a se fi din nou cu Livian

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Bianca Comănici și Livian au ajuns la capătul drumului la Puterea dragostei! Dintr-o iubire ca-n filme, totul s-a transformat în scrum și orice încercare a frumoasei concurente de a se apropia iar și iar de fiul lui Nelson Mondialu a fost sortită eșecului.

”Mă doare sufletul să o văd pe Bianca de la Puterea dragostei mereu cu lacrimi în ochi”

De altfel, dacă în emisiune, Bianca de la Puterea dragostei a vărsat lacrimi amare, și dincolo de ea, situația este la fel, lucru connfirmat și de prietena ei din show, Marinela Mavrodin.

”Mă doare sufletul să o văd pe Bianca mereu cu lacrimi în ochi! Este atât de dureros...Nu știu, dacă aș avea așa...o putere, mi-aș dori să pot să o fac să zâmbească. Poate de aceea, și atunci când vorbim la telefon, încerc să nu abordez subiectul Livian, o las să îmi spună ea orice altceva. Consider că atunci când va simți că este momentul potrivit, îmi va spune despre acest lucru. Până atunci, sper să își schimbe starea, fiindcă nu îi va fi bine dacă va fi tot așa de afectată în continuare”, a comentat Mary de la Puterea dragostei într-un material video pe youtube-ul WOWbiz.ro

Citeste si: Planul de redresare UE. Viktor Orban, către Merkel: Ce îmi ceri tu, Angela, este suicid! - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Un nou scandal monstru intre Daiana si Gabriel! S-au despartit din nou?

Citeste si: Turcu de la „Puterea Dragostei” spune tot despre Bogdan Mocanu: „Ăla vorbește numai în lipsa mea! Dacă nu-ți dau seringa nu mai prinzi ziua de mâine!”

Citeste si: Andreea Pirui, imaginile pe care le vrea șterse! Cum arăta înainte de operațiile estetice!

Bianca de la Puterea dragostei nu se va mai împaca deloc cu Livian! ”De aici, vine și durerea” 

Pe de altă parte, Mary are deja formată părerea despre ce se întâmplă în fostul cuplu Bianca de la Puterea dragostei-Livian și verdictul ei nu pare a fi unul încurajator, dimpotrivă, el este chiar sumbru, dar...probabil, corect, din punctul de vedere al fostei concurente.

În opinia sa, Bianca de la Puterea dragostei nu se va mai împaca deloc cu Livian. ”Se vede cu ochiul liber că încă se iubesc, este și normal, au fost atâta timp împreună, însă nu înțeleg ce fac, de nu își dau drumul sentimentelor. De aici, vine și durerea. Iar atitudinea lui, aceea de a spune că nu se mai poate schimba nimic în privița lor, face ca totul să fie și mai greu. Mai mult, eu cred că afară, dincolo de competiție, în cazul în care vor mai încerca să fie unul lângă altul, situația va fi la fel.Tot separați vor râmâne până la urmă, pentru că, știți vorba aceea românească din bătrâni...”ciorba reîncălzită nu mai are același gust”, ei bine, se aplică perfect în cazul lor. Păcat”, a spus Mary la WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE

Atenție mare! Câtă cafea ai voie să bei pe zi? Mai multă îți distruge sistemul imunitar! Specialiștii avertizează

ȘOC la Puterea dragostei! Mary și Robert au anulat nunta! Declarații exclusive

După flirturile cu Ella din casa Puterea dragostei, Livian o ignoră complet pe Bianca: „Este scârbit de ea”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies