Veronica din Blăgești, alias Vulpița, recunoaște cu zâmbetul pe buze că și-a înșelat soțul. Viorel a prins-o cu mai mulți bărbați, în fața hotelului

Veronica din Blăgești este cunoscută de o țară întreagă după ce a ajuns la televizor alături de soțul ei care o acuză de infidelitate.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Veronica din Blăgești a venit la București alături de soțul ei care o acuză de infidelitate și cu toate acestea, se pare că femeia nu se linștește. Viorel, soțul ei, spune că Veronica a lipsit mai multe ore din camera de hotel în care erau cazați împreună. Bărbatul a intrat la bănuieli și este ferm convins că a comis-o iar, mai ales că a suprins-o cu niște bărbați necunoscuți.

Citeste si: Curier surprins în timp ce scuipa pe pizza înainte să o ducă clientului. Imaginea cu el este virală și a primit o pedeapsă colosală pentru gestul său

Citeste si: Veronica Stegaru din Blăgești, alias Vulpița, a uitat de dramele de acasă și s-a unduit pe muzica lui Tzanca Uraganul: „Veronica a venit la studio să dea o probă de dans”

Citeste si: Motivul șocant pentru care s-a sinucis medicul Silviu Cosmin Moldovan. Soția lui a recurs la același gest șocant în urmă cu câteva luni

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Vulpița a petrecut mai bine de patru ore în fața hotelului, alături de bărbații misterioși

„Am vorbit la hotel, dar nu e sigură pe ce spune. Aseară s-a dus afară din hotel, a stat cam patru ore. Mi-a spus că se duce să mănânce semințe jos, acolo mai erau niște băieți. Eu am luat-o de jos și am întrebat-o ce a căutat acolo. Ea mi-a zis că merge acasă, dar că are pe altul cu mașină și bani.", a spus Viorel.

Veronica din Blăgești și-a susținut punctul de vedere și a spus că în ciuda aventurilor ei, ar vrea să rămână cu Viorel.

"Nu m-am sărutat cu nimeni. N-am intrat deloc în cameră, am stat în fața hotelului. N-a intrat nimeni în cameră, nu. Rămân cu Viorel.", a recunoscut Veronica, în cadrul unei emisiuni tv.

Însă, Viorel mai are multe de suportat, pentru că Veronica a renăscut și este pusă pe distracție. Aseară, Vulpița s-a dus în studioul lui Tzanca Uraganul să dea o probă de dans. Soția vulpiță a spus că este visul ei să îl cunoască pe Tzanca, așa că reporterii unei emisiuni tv i-au îndeplinit dorința. Ajunsă în fața lui Tzanca Uraganul, Veronica din Blăgești a ajuns la o concluzie: "Vreau să rămân în București să dansez și să cânt. Fata să rămână la soț. El nu are de ce să fie gelos. L-am înșelat, da, dar cred că o să-l mai înșel.", a spus vulpița. 

Întrbată de manelist care este relația ei cu soțul, Veronica din Blegești a recunsocut cu zâmbetul pe buze că l-a înșelat și că nu se mai înțeleg atât de bine de când bărbatul a aflat de aventurile ei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate