Veronica din Blăgești, tânăra care și-a înscenat violul, uimește din nou. De câte ori și-a trădat soțul și ce părere au socrii despre ea

Tânăra de 22 de ani din Blăgești face dezvăluiri care uimesc. După ce și-a înscenat violul, acum vorbește despre cum și-a trădat soțul.

Distribuie pe:

Veronica din Blăgești uimește din nou. De câte ori și-a înșelat soțul și ce părere au socrii despre ea


In articol:

Veronica, tânăra de 22 de ani care a inventat un adevarat scenariu de film pentru a nu fi descoperită cu minciuna, continuă să șocheze.

După ce a fost dată în vileag și s-a aflat de aventura ei din apropierea Bârladului, Veronica recunoaște ca nu e prima dată când o comite.

"A fost doar cu Marian. Cu Edi n-am întreţinut relaţii intime. Nici cu cel din Bârlad nu m-am mai întâlnit. Singurul a fost Marian! O singură dată!", a declarat Veronica.

Soțul femeii are inima frântă și nu știe dacă să mai creadă vreun cuvânt al nevestei lui.

"Mi-a zis: "Mi-e frică să-ţi spun ce s-a întâmplat că poate se întâmpla ceva mai rău acasă." A venit, am greşit... Ce a făcut ea se ştie destul de bine. Fac testul, acum, Dumnezeu cu mila! Eu până nu văd actul de la testul de minciuni", a spus soţul înşelat, într-o emisiune tv.

Citeste si: Cristina Șișcanu, mesaj în lacrimi! Cât de greu i-a fost să se despartă de familia în ziua plecării la Suvivor România

Citeste si: Bebelușul unei adolescente de 16 ani din Botoșani a murit la naștere, după ce fata a încercat să-l aducă pe lume singură

Citeste si: Horia Ivanovici, atac dur la familia Cristinei Țopescu! ”Mămica regretă amarnic azi că n-a insistat cu telefoanele”

Ce hotărâre au luat socrii Veronicăi

Socrii femeii de 22 de ani, mamă a unui copil de doi ani, sunt șocați de ceea ce au aflat despre nora lor.

Parinții bărbatului înșelat consideră că cel mai bine ar fi dacă Veronica ar pleca.

"Tremura, a zis că i-a pus cutiţul la gât! (...) Răspundea şi închidea telefonul... voce de bărbat. Eu n-am ce să zic de ea: are grijă de copil, am învăţat-o, merge la magazin şi înapoi. Ei amândoi se înţeleg în legea lor", povesteau socrii Veronicăi, până să afle ce mai ascunde tânăra.

Veronica din Blăgești uimește din nou. De câte ori și-a înșelat soțul și ce părere au socrii despre ea

Chiar astăzi, soacra Veronicăi a declarat că fata a făcut toată familia de rușine prin sat și că nici nu se gândește să o mai primească înapoi.

"O asemenea persoană nu aş mai ţine în ogradă", a spus soacra femeii infidele.

Tot ce a rămas de făcut o să decidă soțul înșelat, asta după ce o să vadă și rezultatele testului poligraf.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate