Veronica Stegaru, acuzată de infidelitate! Mama Vulpiței a spus tot adevărul despre relația cu vecinul Costel

Momente dificile pentru Vulpița! A ieșit tot adevărul la iveală despre relația Veronicăi Stegaru cu vecinul ei!

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Momente dificile pentru Vulpița! A ieșit tot adevărul la iveală despre relația Veronicăi Stegaru cu vecinul ei!

Chiar dacă această perioadă ar trebui să fie una plină de lucruri frumoase, se pare că pentru Veronica Stegaru este o perioadă plină de tensiuni în familie. De când soții Stegaru s-au întors la București nu au liniște, iar în urmă cu scurt timp, Vulpița a primit o nouă lovitură.

Vulpița, acuzată de infidelitate chiar de către mama ei 


In articol:

În urmă cu doar câteva luni, Veronica s-a întors la Blăgești, dar fără Viorel, soțul ei. Totuși, se pare că pe toată perioadă șederii acasă, Vulpița nu a stat prea în locuința sa, ci a mers pe la vecinul Costel. Mama fetei a dat-o de gol, de față cu soțul ei, dar și cu sute de telespectatori, despre relația pe care a avut-o cu un alt bărbat. Mama Vulpiței a declarat, în direct, că soția lui Viorel a întreținut relații intime și cu alt individ, care este și el, la rândul lui, căsătorit. 

Citeste si: Vulpița a rămas gravidă cu un vecin?! Bărbatul care susține că este tatăl copilului a făcut declarații în direct: ”Eu am mușcat-o de gât. Ea mă iubește!”

Citeste si: OMS, avertisment negru pentru umanitate. O nouă epidemie face ravagii - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Soacra Vulpiței spune tot adevărul despre sarcină! Ce a declarat mama lui Viorel Stegaru: "Nu eu am vrut să facă avort..."

Vulpița, acuzată de infidelitate chiar de către mama ei 
Vulpița[Sursa foto: Captură YouTube]

Speriată de cele auzite, Veronica a declarat că nu este adevărat, ba chiar mai mult, Viorel i-a sărit în apărare și a spus că nu el crede faptul că soția lui l-a înșelat.

Totodată, se pare că tânara și Viorel au plecat din satul lor natal pentru că soacra ei i-a sugerat faptul să nu păstreze copilul. Ba chiar mai mult, se pare că mama lui Viorel ar fi spus că Veronica nu poartă în pântece copilul fiului ei. Cei doi îndrăgostiți au decis să treacă peste aceste acuzații și au venit la București pentru a-și începe o viață nouă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

AM REUȘIT imposibilul! Ministrul Florin Cîțu, anunț la miezul nopții pentru toată România

Suferi de COVID-19 sau de gripă? Iată cum îți dai seama: Fii atent la aceste indicii

Prima apariție a Vulpiței, după ce a anunțat că este însărcinată. Fanii au rămas cu gura căscată. Cum a fost surprinsă vedeta FOTO

Vulpița a izbucnit în plâns la prima ecografie în sarcină. Vedeta, copleșită de emoții, a făcut o dezvăluire dureroasă: „Mi-aș fi dorit să fie aici, dar nu a vrut”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies