Veronica Stegaru din Blăgești, alias Vulpița, a uitat de dramele de acasă și s-a unduit pe muzica lui Tzanca Uraganul: „Veronica a venit la studio să dea o probă de dans”

Veronica Stegaru din Blăgești s-a dus la studioul lui Tzanca Uraganul să dea o probă de dans, în ciuda problemelor pe care le are cu soțul ei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Veronica Stegaru și-a luat o rochie mulată care îi punea toate formele în evidență, o pereche de pantofi cu toc și s-a unduit pe muzica lui Tzanca Uraganul.

Citeste si: "Drama" Veronicăi din Blăgești continuă. Femeia care și-a înscenat răpirea și violul riscă să își piardă copilul și viața: „A sunat cineva şi a zis că vrea să o omoare”

Citeste si: O mamă îndurerată își strigă disperarea după ce fiica ei a murit în timp ce încerca să-și facă o poză

Citeste si: Veronica din Blăgești, tânăra care și-a înscenat violul, uimește din nou. De câte ori și-a trădat soțul și ce părere au socrii despre ea

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Fericită că se află într-un studio de înregistrări și că apare în live-ul de pe Facebook al lui Tzanca Uraganu, Vulpița, așa cum este poreclită Veronica, a spus totul despre relația cu soțul ei, dar și despre porecla care a consacrat-o. 

Veronica Stegaru din Blăgești a uitat de dramele de acasă și s-a unduit pe muzica lui Tzanca Uraganul: „Veronica a venit la studio să dea o probă de dans”

Manelistul Tzanca Uraganul a primit-o cumare drag pe Veronica în studioul lui și chiar a făcut un live pe contul de Facebook, în care a prezentat-o tuturor prietenilor și a descusut-o cu privire la problemele pentru care se plimbă de câteva zile bune la emisiunile tv.

Tzanca Uraganul: „Ea este Veronica, care a venit să mă cunoască pe mine pentru că acesta este visul ei.Este adevărat, Veronica?

Veronica: Da, este adevărat.

Tzanca Uraganul: Se află aici pentru că ea vrea să dea o probă de dans.

Deși Veronica se afla acolo pentru a da o probă de dans, manelistul nu s-a putut abșine să nu o întrebe pe Veronica de situația ei și a soțului. Întrebată cum se mai înțelege cu soțul ei, Veronica a spus că nu are cum să fie altfel: rău.
„Dacă el a zis că o vrea pe aia... Mă înțeleg și bine și rău.”, a spus Veronica. 

Femeia a recunscut cu zâmbetul pe buze că și-a înșelat soțul, ba mai mult a și spus că bărabtul a iertat-o, cu toate că nu se mai înțeleg deloc de când bărbatul a aflat de aventura ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Răsturnare de situație în cazul Veronicăi din Blăgești. Și-a plănuit propria răpire, însă a fost prinsă cu minciuna

Motivul șocant pentru care s-a sinucis medicul Silviu Cosmin Moldovan. Soția lui a recurs la același gest șocant în urmă cu câteva luni

Cea mai bună tartă cu mere din lume. Se prepară destul de simplu. Andreea Esca a dezvăluit rețeta sa preferată: e franțuzeacă, dar se folosesc mereu românești

Bianca Rus de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri uluitoare despre bărbatul cu care a fost măritată două săptămâni: ”Fostul soț mi-a cerut bani la divorț”

Mesajul straniu al fiicei lui Dan Andrei Aldea de la Sfinx, la câteva zile după moartea tatălui său: ”O mică precizare”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies