Veronica Stegaru din Blăgești, alias Vulpița, a uitat de dramele de acasă și s-a unduit pe muzica lui Tzanca Uraganul: „Veronica a venit la studio să dea o probă de dans”

Veronica Stegaru din Blăgești s-a dus la studioul lui Tzanca Uraganul să dea o probă de dans, în ciuda problemelor pe care le are cu soțul ei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Veronica Stegaru și-a luat o rochie mulată care îi punea toate formele în evidență, o pereche de pantofi cu toc și s-a unduit pe muzica lui Tzanca Uraganul.

Citeste si: "Drama" Veronicăi din Blăgești continuă. Femeia care și-a înscenat răpirea și violul riscă să își piardă copilul și viața: „A sunat cineva şi a zis că vrea să o omoare”

Citeste si: O mamă îndurerată își strigă disperarea după ce fiica ei a murit în timp ce încerca să-și facă o poză

Citeste si: Veronica din Blăgești, tânăra care și-a înscenat violul, uimește din nou. De câte ori și-a trădat soțul și ce părere au socrii despre ea

fara descriere

Fericită că se află într-un studio de înregistrări și că apare în live-ul de pe Facebook al lui Tzanca Uraganu, Vulpița, așa cum este poreclită Veronica, a spus totul despre relația cu soțul ei, dar și despre porecla care a consacrat-o. 

Veronica Stegaru din Blăgești a uitat de dramele de acasă și s-a unduit pe muzica lui Tzanca Uraganul: „Veronica a venit la studio să dea o probă de dans”

Manelistul Tzanca Uraganul a primit-o cumare drag pe Veronica în studioul lui și chiar a făcut un live pe contul de Facebook, în care a prezentat-o tuturor prietenilor și a descusut-o cu privire la problemele pentru care se plimbă de câteva zile bune la emisiunile tv.

fara descriere

Tzanca Uraganul: „Ea este Veronica, care a venit să mă cunoască pe mine pentru că acesta este visul ei.Este adevărat, Veronica?

Veronica: Da, este adevărat.

Tzanca Uraganul: Se află aici pentru că ea vrea să dea o probă de dans.

Deși Veronica se afla acolo pentru a da o probă de dans, manelistul nu s-a putut abșine să nu o întrebe pe Veronica de situația ei și a soțului. Întrebată cum se mai înțelege cu soțul ei, Veronica a spus că nu are cum să fie altfel: rău.
„Dacă el a zis că o vrea pe aia... Mă înțeleg și bine și rău.”, a spus Veronica. 

Femeia a recunscut cu zâmbetul pe buze că și-a înșelat soțul, ba mai mult a și spus că bărabtul a iertat-o, cu toate că nu se mai înțeleg deloc de când bărbatul a aflat de aventura ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate