Vescan si Alina Eremia au lansat clipul piesei 'In dreapta ta'! Vizioneaza-l aici si spune-ne daca iti place

Vescan si Alina Eremia iti aduc videoclipul colaborarii "In dreapta ta" in premiera pe Urban.ro cu tot cu compozitorul piesei - Mahia Beldo.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Filmarile au avut loc intr-un apartament din complexul rezidential Adora Urban Village si intr-un studio video impresionant, iar responsabili de regie sunt Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production.

“Am avut sansa sa lucrez cu o echipa foarte buna. Cei de la Vision Production s-au asigurat ca videoclipul sa iasa fix asa cum ne-am dorit, atmosfera de la filmari a fost relaxata, a fost o reala placere sa colaborez cu ei. Am stiut cu totii din prima ce vrem si nu am intampinat nicio problema, totul a mers ca pe roate. Ne-am distrat, am cantat, am dansat, a fost super!”, a spus Alina.fara descriere

"Videoclipul 'In dreapta ta' reprezinta amintirea in detaliu a trecutului 'fericit'... Baietii de la Vision Production au facut o treaba foarte buna, sunt multumit total. Pe langa asta, ne-am si distrat bine la filmari. Vizionare placuta fiecarui roman ce da play!", a spus Vescan.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate