Veste BOMBA! Nicoleta Luciu pleaca din Romania: "Vreau la New York, este un vis. Pentru asta imi trebuie un job bine platit" Uite ce suma colosala vrea pe luna

Bruneta s-a saturat de traiul in Romania si vrea sa plece peste Ocean unde considera ea ca familia ei va avea o viata mai buna.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere kalooga_36441" Vreau ca Mosul sa ne aduca un Craciun la New York pentru la anul. E un vis America. Vreau sa fac o cariera acolo si ca toti copiii mei sa invete acolo. Daca imi gasesc un job acolo, imediat as pleca. Am doua drumuri: cantareata sau actrita. Sa vad pe care il iau. De la anul am de gand sa ma ocup de asta. Vreau ca ei sa inceapa scoala acolo chiar daca au un viitor bun aici. Aspir spre mai multa libertate pentru a invata si nu numai. Aici au prea multe piedici, materii etc.

Pe sotul meu nu il atrage aceasta idee, nu vrea sa plec. Sper sa gasesc o solutie. Acolo imi trebuie 50-80.000 de dolari pe luna pentru a imi putea intretine copiii in scoala si a colinda in lume. Acolo toate joburile sunt banoase. Intr-o zi nu o sa mai fiu eu, vine alta fata, dar vreau ca copiii mei sa fie mari.

Craciunul il facem acasa",
a spus Nicoleta Luciu pentru Acasa tv.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate