Veste bună din China. Un vaccin pentru COVID-19 ar putea fi gata de utilizare peste doar câteva luni

Veste bună în plină pandemie de coronavirus. Epidemiologul șef al Chinei susține că un vaccin împotriva COVID-19 va fi gata pentru utilizare peste câteva luni.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Veste bună din China. Un vaccin pentru COVID-19 ar putea fi gata de utilizare curând

Vaccin pentru COVID-19, gata de utilizare în septembrie

Epidemiologul șef al Chinei, director general al Institului Chinez pentru Controlul și Prevenirea Bolilor Infecțioase, doctorul Gao Fu, susține că un vaccin pentru coronavirus ar putea fi gata de utilizare în luna septembrie.


In articol:

Citeste si: ”Bombardierul” Cătălin Geolgău, victima unei conspirații a ocultei mondiale? Declarații halucinante ale interlopului care a inventat șmecheria

Citeste si: Florin Salam, show total în casa lui Dan Bursuc! ”Am o datorie pentru fratele meu...”

Citeste si: Cât de trist! Ce se va întâmpla la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu

„Dezvoltarea unui astfel de vaccin necesită timp. Trebuie să ne asigurăm că este sigur și eficient. Poate undeva în luna septembrie vom avea vaccinul și îl vom putea folosi de urgență.

Asta înseamnă totuși o folosire limitată, în zonele unde ar putea apărea focare noi. În opinia mea, un vaccin că un vaccin va fi sigur pentru utilizare pentru întreaga populație undeva la începutul anului viitor. 

Pandemia de coronavirus a făcutt cel puţin 186.462 de victime la nivel global de la apariţia sa în luna decembrie, în China, potrivit unui bilanţ stabilit de AFP din surse oficiale.

Peste 2.675.050 de cazuri de infectare au fost oficial diagnosticate în 193 de ţări şi teritorii de la începutul epidemiei.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate