Veste buna pentru bucuresteni! RATB si Metrorex introduc "biletul unic"! Afla cand va fi lansat acest proiect!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Conducerile celor doua mari firme de transport in comun din Bucuresti, Metrorex si RATB, au cazut de acord si vor introduce biletele unice pentru calatori.

Acest proiect va intra in vigoare incepand cu 3 noiembrie, informeaza Ion Dedu, seful Directiei Transporturi din Primaria Capitalei. "Biletele unice pentru RATB şi Metrorex vor fi introduse începând cu 3 noiembrie, dată până la care se vor face probe tehnice, probe comerciale şi se va promova sistemul pentru că trebuie să informăm şi cetăţenii. Deci pe 3 noiembrie sistemul va intra în exploatare comercială. Este un pas important în ceea ce priveşte integrarea sistemului de transport public din zona municipiului Bucureşti pentru că în acest fel, venind în sprijinul călătorului, realizăm un sistem care îl va face să călătorească cu mult mai multe mijloace de transport plătind o singură dată. Acest lucru noi considerăm că va duce la creşterea atractivităţii sistemului de transport public şi va determina cetăţenii să utilizeze din ce în ce mai mult acest sistem", a spus Dedu.

Un alt proiect al celor de la Primaria Capitalei este acela de a se realiza un parteneriat si cu cei de la CFR astfel incat calatorii sa poata include si trenul in "biletul unic".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate