Veste bună pentru fumătorii din România! O nouă decizie în privința țigărilor mentolate

Fumătorii români au primit o veste bună după ce au fost anunțați că țigările mentolate nu vor mai exista pe piață începând cu 20 mai.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Fumătorii români au primit o veste bună după ce au fost anunțați că țigările mentolate nu vor mai exista pe piață începând cu 20 mai.

Veste bună pentru fumătorii din România! Despre ce este vorba
Veste bună pentru fumătorii din România! Despre ce este vorba


In articol:

Veste bună pentru fumătorii români care sunt mari consumatori de țigări mentolate. După ce s-a anunțat că acestea nu vor mai exista pe piață, producătorii de țigări mentolate au anunțat un nou termen până la interzicerea comercializării țigaretelor mentolate.

Citeste si: Andreea Bălan se gândește să îi mai dea o șansă lui George Burcea? Vedeta a mărturisit totul public: „Este important ca...”

Veste bună pentru fumătorii din România! Până când vor mai putea cumpăra țigări mentolate

Țigările mentolate se vor mai putea achiziționa de la magazine până pe data de 15 iunie, deși inițial a fost anunțat termenul de 20 mai.

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Cele şapte cadre medicale de la SJU Buzău confirmate cu coronavirus, transferate la spital în Bucureşti

Decizia interzicerii țigărilor mentolate face parte din măsurile prevăzute de Directiva Europeană a Tutunului și a fost transpusă și în legislația din România. Sigura modalitate prin care consumatorii de mentol vor mai găsi această aromă este prin produsele care încălzesc tutunul și în țigaretele electronice.

Citeste si: Orban: „Dacă nu respecţi regulile de protejare devii un factor de risc şi un astfel de comportament trebuie sancţionat”

Toți producătorii și comercianții au obligația de a se asigura că până pe 15 iunie 2020 nu o să mai existe niciun pachet de țigări mentolate pe piață.

„Prin arderea produsului din tutun, mentolul se transformă în substanţe cancerigene. Ţigările cu arome şi în special ţigările mentolate favorizează debutul fumatului. Pentru că primele ţigări nu sunt prea gustoase, nu miros prea bine şi de aceea mulţi debutanţi renunţă la a mai fuma.”, a declarat  Dr. Magdalena Ciobanu, expert al MS la Comisia Europeană. 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Soția lui Ștefan Stan este însărcinată! Anunțul făcut în direct

Susțin că nu se mai iubesc, dar uite ce face Andreea Bălan când George Burcea își vizitează fetițele. La asta nu te-ai fi așteptat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies