Veste bună pentru românii care așteaptă în vămi! Ce se va întâmpla de joi, 21 mai, la granița cu Ungaria

Poliția de Frontieră a anunțat, miercuri, 20 mai, că de joi vor fi deschise încă zece puncte de frontieră la granița cu Ungaria.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Veste bună pentru românii care așteaptă în vămi! Se va întâmpla de joi
Veste bună pentru românii care așteaptă în vămi! Se va întâmpla de joi


In articol:

Zece puncte de trecere a frontierei cu Ungaria vor fi deschise, de joi dimineaţă, atât pentru traficul de autoturisme, cât şi pentru persoane. Decizia a fost luată în urma vizitei ministrului de Interne, Marcel Vela, în Ungaria, unde a avut discuţii pe această temă cu omologul său Sándor Pinter, informează News.ro.

De joi dimineaţă, graniţa cu Ungaria va putea fi tranzitată prin zece puncte de frontieră

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri seara, al Poliţiei de Frontieră, pentru punerea în aplicare a soluţiilor de fluidizare a traficului la graniţa de vest, stabilite în cadrul întâlnirii care a avut loc la Budapesta, în 9 mai, între miniştrii de interne ai României şi Ungariei, Ion-Marcel Vela şi Sándor Pinter, şefii poliţiilor de frontieră din cele două state au discutat pentru a stabili detaliile tehnice în vederea implementării acestora la frontiera comună.

Citeste si: Orban: Parlamentul nu avea atributul constituţional şi legal să facă modificări la HG privind starea de alertă

Astfel, începând din 21 mai, ora 06.00, la graniţa româno-ungară vor fi deschise zece puncte de trecere a frontierei, atât pentru traficul de autoturisme şi persoane, pentru efectuarea formalităţilor specifice pe sensul de intrare / ieşire în / din ţară şi cu respectarea măsurilor dispuse pe linie de sănătate publică din cele două state:

P.T.F. Petea – judeţul Satu Mare

P.T.F. Urziceni – judeţul Satu Mare

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

P.T.F. Valea lui Mihai – judeţul Bihor

P.T.F. Borş – judeţul Bihor

P.T.F. Salonta – judeţul Bihor

P.T.F. Vărşand – judeţul Arad

P.T.F. Turnu – judeţul Arad

P.T.F. Nădlac I – judeţul Arad

P.T.F. Nădlac II – judeţul Arad

P.T.F. Cenad – judeţul Timiş

Citeste si: Alertă la granița României! Rușii au trimis avioanele în zona NATO. MIG-urile româneși au intrat în acțiune

”Tot pentru fluidizarea traficului în punctele de frontieră şi pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu se deplasează cu mijloace de transport personale, începând cu aceeaşi dată şi aceeaşi oră, sunt operaţionale pe teritoriul Ungariei, în regim permanent, două culoare de tranzit pentru transportul persoanelor cu microbuze / autocare, cu intrare în România prin P.T.F. Nădlac II – Autostradă şi P.T.F. Borş”, arată sursa citată.

Citeste si: Mesajul lui Klaus Iohnnis după aflarea veștii morții lui ÎPS Pimen: „Biserica Ortodoxă a participat consistent la efortul naţional de combatere a pandemiei”

Intrarea în România prin cele zece puncte de frontieră se realizează în regim permanent (24/24 de ore), cu respectarea condiţiilor legale dispuse în contextul pandemiei, respectiv controlul specific la intrarea în ţară, completarea declaraţiei pe proprie răspundere şi efectuarea triajului epidemiologic de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică în vederea stabilirii măsurilor obligatorii de izolare/carantină la locuinţă, după caz, carantină instituţionalizată.


Citește și:

Polițiști, amenințați cu bătaia și jigniți de un grup de scandalagii beți. Imagini șocante din seara alegerilor locale 2020

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri în premieră, după ce a pierdut alegerile la sectorul 1! ”Dan Tudorache e un tip rigid și speriat, Clotilde Armand nu știe administrație publică”...

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de marți, 29 septembrie. Vezi emisiunea Online

Un tânăr de 16 ani a fost împușcat într-un parc din Sălăjan! Se afla la plimbare cu sora lui, în vârstă de 7 ani!

Cine este interlopul care l-a călcat în picioare pe Anaser Duduianu? Gruparea craioveană, mai puternică și mai bogată decât a Duduienilor! FBI și CIA nu s-au putut atinge de ei....

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies