Veste buna pentru soferi! A fost inaugurat Pasajul Doamna Ghica- Bd. Chisinau!

Strapungerea Doamna Ghica- Bd. Chisinau si pasajul suprateran au fost inaugurate ieri in prezenta primarului Sorin Oprescu si a premierului Victor Ponta.

Distribuie pe:

fara descrieresursa foto: b365.realitatea.netProiectul are ca scop fluidizarea traficului de pe A3 catre sudul si estul Bucurestiului si "legarea" cartierelor Colentina, Petricani, Pantelimon si Berceni.

"Prin acest proiect legăm trei cartiere: Colentina, Petricani şi Pantelimon, iar mai departe Berceni în continuare. Astfel, Inelul Median al Capitalei nu mai este doar la stadiul de proiect, ci este pe jumătate terminat. 35.000 de maşini vor circula pe zi, în ambele sensuri, pe acest pasaj", a declarat Oprescu citat de b365.realitatea.net.

"In perioada urmatoare vor fi intorduse linii de autobuz, iar in conditiile dezvoltariiurbanistice a zonei si a cresterii cererii de calatorie din zona, va fi realizata si o linie de tramvai, spatiul rezervat acesteia fiind prevazut inca de acum in axul strazii", a precizat si directorul executiv al Directiei de Transporturi din cadrul Municipalitatii, Ion Dedu.

Potrivit sursei citate, proiectul strapungerea D-na Ghica - Bd. Chisinau şi pasaj suprateran peste calea ferata presupune refacerea şi modernizarea străzii d-na Ghica, până la calea ferată din zonă şi apoi continuarea străzii până la Circul Foamei din Piaţa Delfinului, spre b-dul Chişinău.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate