Veste bună pentru toți românii. Ce se întâmplă de la 1 iulie

Veste bună pentru toți românii. De la 1 iulie, gazele vor scădea cu 20 de procente.

Distribuie pe:

Autor: D.A.


In articol:

Autoritățile au anunțat că toți consumatorii își vor putea renegocia contractele și își vor putea schimba furnizorul chiar dacă au semnat sau nu contracte noi.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Ce putem face de la 1 iulie

Virgil Popescu a dezvăluit și perioada pe care un consumator o are la dispoziție, pentru a-și schimba furnizorul, chiar dacă a semnat contractul.

„Îi sfătuiesc pe consumatori să se informeze, să se uite pe internet, să se uite pe site-ul ANRE, să nu se grăbească şi să ştie că oricând pot schimba un furnizor de gaze naturale printr-o notificare simplă, e o procedură simplă. Deci faptul că au semnat un contract sau au un contract în derulare nu înseamnă că nu îl pot schimba. Dacă au facturile achitate la zi, chiar dacă au semnat un contract, pot să se mute oricând la alt furnizor, cu o notificare prealabilă de 21 de zile”, a mai precizat Virgil Popescu.

 


Citește și:

Cine este interlopul care l-a călcat în picioare pe Anaser Duduianu? Gruparea craioveană, mai puternică și mai bogată decât a Duduienilor! FBI și CIA nu s-au putut atinge de ei....

Majorat cu scene incredibile: un stripper a fost cel care a primit cadoul cel mare. Până și Livian a vorbit despre eveniment!

Ce a apărut pe contul ”interlopului Câine”, după ce Nicușor Dan a ieșit Primar al Capitalei?

Sfatul zilei, marți, 29 septembrie 2020. Vești bune pentru nativii din zodia Leu! Noi surprize la locul de muncă

Klaus Iohannis, primele declarații după alegerile locale 2020: „Victoria aparține în primul rând democrației românești”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies