Vedete

Veste cumplita pentru Minodora! Ce diagnostic a primit fiul ei

Minodora a primit o veste cumplita. Fiul ei Marco s-a imbolnavit de varicela, in conditiile in care institutia in care invata acesta, Colegiul National de Arte Dinu Lipatti, asigurase ca a luat toate masurile necesare pentru a preveni imprastierea acestei boli.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Veste cumplita pentru Minodora! Ce diagnostic a primit fiul eiicon photo

Fiul Minodorei, Marco, a luat varicela de la doi colegi care contractasera aceasta boala si cu care a intrat in contact, potrivit spynews.ro.

In varsta de 9 ani, Marco este deja un talentat pianist. Mama lui, Minodora, il incurajeaza sa urmeze cariera de muzician si l-a inscris la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti.

Minodora povestea in urma cu ceva timp ca ea si sotul ei, Liviu, l-au conceput pe Marco atunci cand se aflau la Chicago. Legat de un al doilea copil, Minodora spunea ca i-ar placea, insa nu i se pare o dorinta realista. "Mi-ar plăcea, dar sunt bătrână. Sunt bine clinic, dar sunt bătrână să mai fac un copil. Nu este adevărat că sunt însărcinată. Mi-aş fi dorit, dar nu mă mai văd cu scutece. Este vorba şi de meserie, că suntem numai pe drumuri. La Chicago l-am conceput pe Marco. Nu mai facem încă un copil", declara Minodora la TV.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune