Vedete

Veste cumplita pentru Minodora! Ce diagnostic a primit fiul ei

Minodora a primit o veste cumplita. Fiul ei Marco s-a imbolnavit de varicela, in conditiile in care institutia in care invata acesta, Colegiul National de Arte Dinu Lipatti, asigurase ca a luat toate masurile necesare pentru a preveni imprastierea acestei boli.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Veste cumplita pentru Minodora! Ce diagnostic a primit fiul eiicon photo

Fiul Minodorei, Marco, a luat varicela de la doi colegi care contractasera aceasta boala si cu care a intrat in contact, potrivit spynews.ro.

In varsta de 9 ani, Marco este deja un talentat pianist. Mama lui, Minodora, il incurajeaza sa urmeze cariera de muzician si l-a inscris la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti.

Minodora povestea in urma cu ceva timp ca ea si sotul ei, Liviu, l-au conceput pe Marco atunci cand se aflau la Chicago. Legat de un al doilea copil, Minodora spunea ca i-ar placea, insa nu i se pare o dorinta realista. "Mi-ar plăcea, dar sunt bătrână. Sunt bine clinic, dar sunt bătrână să mai fac un copil. Nu este adevărat că sunt însărcinată. Mi-aş fi dorit, dar nu mă mai văd cu scutece. Este vorba şi de meserie, că suntem numai pe drumuri. La Chicago l-am conceput pe Marco. Nu mai facem încă un copil", declara Minodora la TV.

 
Adevărul despre împăcarea dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Care dintre cele două femei a făcut primul pas EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune