Vedete

Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV

Andreea Esca a fost chemată în instanţă de o doctoriţă din Focşani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Cazul doctoriţei Iuniana Stanciu a făcut mare vârvă acum 5 ani, incidentul şocând opinia publică la acea vreme. Iată cum relata publicaţia prahoveană ziarulincomod.ro întâmplarea care a avut-o în centrul atenţiei pe doctoriţa din Focşani. 

”Iuniana Stanciu a fost vedeta unui incident care s-ar fi putut finaliza tragic. În noaptea de 15 spre 16 iunie 2013 ea se afla la volanul unui Opel Corsa, când poliţiştii din Ploieşti au încercat să o oprească în trafic. Femeia a refuzat să tragă pe dreapta, a acroşat un poliţist după care a porinit în trombă într-o cursă care s-a finalizat abia la intrare în Bucureşti. A circulat pe A3, cu o viteză se peste 190 de km/h, cu farurile stinse şi pe contrasens, urmărită fiind de o maşină a Poliţiei la volanul căreia se afla Georgian Drăgan, actualul purtător de cuvânt al IGPR, însoţit de Florin Aristan, şeful Biroului Rutier Ploieşti. Femeia a fost în cele din urmă arestată, încarcerată în Arestul de la Câmpina, dar din cauza stării de sănătate (stare de agitaţie provocată, cel mai probabil, de consumul de alcool sau de substanţe interzise) a fost transferată la spitalul Penitenciarului Jilava”, amintea sursa citată. 

Cazul în sine este menţionat apoi şi în ziarul Adevărul, care în noiembrie 2017 trecea în revistă totate bornele importante ale acestui grav incident, dar care nu s-a terminat cu vreo condamnare la închisoare. ”Femeia este dusă la audieri, iar acolo ar fi declarat că de fapt ea se afla în urmărirea unor spioni ruşi. A fost arestată preventiv, încarcerată la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IJP Prahova unde nu rezistă decât o noapte. Poliţiştii de aici solicită să fie transferată la spitalul Penitenciarului Jilava. Femeia era agitată şi exista riscul să facă rău ei sau colegelor de celulă. Şoferiţa se numeşte Iuniana Stanciu şi este medic în Focşani. Cauza este preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, iar, în urma anchetei procurorii decid să solicite instanţei luarea măsurii internării medicale, conform articolului 114 Cod Penal,  care prevede ca pedeapsă internarea medicală când făptuitorul este bolnav mintal ori toxicoman şi se află într-o stare care prezintă pericol pentru societate. În iunie 2015, la doi ani de la comiterea faptei, doctoriţa din Focşani află că judecătorii din Ploieşti au respins  propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti de luare a măsurii internarii medicale, dar o obligă la un tratament care să-i amelioreze starea de sănătate. “În baza art. 246 alin. (8) C. proc. pen., dispune obligarea provizorie la tratament medical a numitei Stanciu Iuniana, În baza art. 245 alin. (1) C. proc. pen., obligă intimata Stanciu Iuniana să urmeze în mod regulat tratamentul medical prescris de un medic de specialitate, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol”, conform portalului instanţelor de judecată. Decizia instanţei ploieştene nu a fost contestată de procurori, deşi exista posibilitatea aceasta şi rămâne definitivă, iar Iuniana Stanciu este lăsată liberă”, nota adevărul.ro la finalul anului trecut. 

Total surprinzător, doctoriţa Iuniana Stanciu a reacţionat recent în raport cu...Andreea Esca, doctoriţa din Focşani chemând-o la judecată pe celebra ştiristă, dar şi pe alţi colegi din redacţia PRO TV, cum ar fi prezentatorii Mihai Dedu şi Andreea Marinescu! Probabil deranjată de modul în care postul tv a prezentat incidentul provocat de ea, Iuniana Stanciu are acum înfăţişare cu Andreea Esca & comp. pe 28 noiembrie 2018, la Judecătoria Focşani, miza fiind despăgubirile materiale.  

Galerie foto  Urmatorul articol