Veste groaznică de la ANM! România îngheaţă de tot. Este sfârşitul climei aşa cum o ştim

ANM a anunţat că vremea în România se va înrăutăţi considerabil de-acum încolo. Codul galben a fost extins pentru mai multe judeţe de la noi din ţară, iar temperaturile vor scădea considerabil.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
ANM a anunţat că vremea în România se va înrăutăţi considerabil de-acum încolo. Codul galben a fost extins pentru mai multe judeţe de la noi din ţară, iar temperaturile vor scădea considerabil. 
 
Codul galben de ceaţă, polei şi intensificări ale vântului s-a extins pentru mai multe judeţe. Meteorologii au avertizat că iarna aceasta va fi una foarte grea, cu foarte multă zăpadă şi viscol.  
 
 
„Lipsa de gheaţă în zona polară ar putea încercui vortexul polar, acea zonă cu vânturi foarte puternice. Încercuirea acestui grup de vânturi puternice care determină masa de aer foarte rece să rămână în zona arctică favorizează această pătrundere a maselor de aer foarte reci înspre Europa, bineînţeles şi către continentul nord-american. Acesta ar putea fi un semnal pentru posibile episoade cu temperaturi foarte scăzute în zona euro-asiatică.
 
 
În luna noiembrie temperaturile vor scădea faţă de luna octombrie cu 4-5 grade, dar care rămân totuşi pozitive. Pe de altă parte, vor fi precipitaţii care, pe zona de munte, ar putea depăşi 50-60 de litri/mp şi 40 l/mp în celelalte zone. În noiembrie, media maximelor nu va depăşi 20 de grade Celsius. A făcut-o deja în primele zile ale lunii. Tot în luna noiembrie se pot înregistra şi primele temperaturi maxime foarte scăzute, de sub minus 10 grade Celsius”, anunşă meteorologii. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

BOMBA pensiilor: Se dau super mulți bani! Surpriză fără precedent pentru 7 milioane de români

Alertă printre salariați! Guvernul a decis: Salariile acestor angajați vor fi înghețate

Cătălin Botezatu a recunoscut! Are doi copii cu două femei diferite: „N-am niciun regret”

Adevărul despre fotografia in care Bianca de la Puterea Dragostei apare alături de Liviu Vârciu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies