Veste groaznica pentru Facebook! Nimeni nu se astepta sa se intample asa ceva cu site-ul de socializare

Potrivit unul studiu legat de social media finanţat de Uniunea Europeană, reţeaua de socializare Facebook nu mai prezintă absolut niciun interes pentru adolescenţii din Marea Britanie.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere
Studiul finanţat de Uniunea Europeană şi realizat de către Catedra de Antropologie a University College London arată că adolescenţii nu mai au niciun interes faţă de cea mai mare reţea de socializare din lume, Facebook, informează Bussiness Insider, citat de realitatea.net

kalooga_36441" Pentru adolescenţii cu vârste între 16 şi 18 ani din Marea Britanie, Facebook nu este doar în declin, ci este moartă şi îngropată. În principiu, sunt jenaţi să fie ascociaţi cu reţeaua aceasta de socializare. Dacă într-o vreme părinţii se temeau că odraslele lor urmau să-şi facă cont de Facebook, acum insistă ca ele să îşi păstreze conturile de Facebook. Părinţii au învăţat să folosească site-ul şi acum îl văd drept o modalitate prin care familiile pot rămâne unite. De cealaltă parte, adolescenţii prefermă reţele de socializare mai cool", se arată în studiu.

Cele mai populare reţele de socializare în rândul adolescenţilor sunt Twitter, Instagram, Snapchat şi WhatsApp.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate