Veste mare de la actrița Natașa Raab! Fratele ei a scăpat de tumoră! ”Bravo medicinei românești!”

Actrița Natașa Raab a mulțumit doctorilor din Cluj pentru că i-au salvat fratele, suferind de o boală gravă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Celebra ”Coana Chiva” din reclame, actrița Natașa Raab, s-a luptat cu cancerul, ca și soțul ei, medic în Craiova. Recent, actrița a postat un mesaj prin care anunța că și fratele ei, Cristian, are o tumoră. “Dragii mei prieteni, amici şi colegi, îmi cer scuze dacă nu am fost şi nu voi fi activă, dar am mari încercări şi nu ştiu încotro s-o apuc, că fratele meu are o boală şi eu nu pot să fac nimic. S-au adunat toate. Eu, mama şi fratele meu. O, Doamne, dă-mi putere! Rugaţi-vă pentru Cristian-Mugurel, are doar 53 de ani! Sunt necăjită pentru că i-au găsit fratelui meu o tumoră pe pancreas. Am venit de la Cluj pentru că a trebuit să-mi prelungesc permisul de conducere şi probabil că va trebui să mă internez din nou. Pentru că eu am ieşit atunci de la Elias pe un diagnostic neprecizat şi… Să sperăm că totul o să fie bine, dar sunt necăjită şi cu fratele meu. A făcut un icter mecanic şi îţi dai seama că cu ocazia asta i-au găsit la CT o tumoră pe pancreas. Da, trebuie operat”, a povestit actriţa Nataşa Raab.

Citeste si: Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”

Citeste si: O veste proastă nu vine niciodată singură! Nataşa Raab, internată iar! Şi fratele ei are o tumoră pe pancreas! "Rugaţi-vă"

Zilele trecute, ”Coana Chiva” a revenit cu un mesaj optimist, mulțumind doctorilor de la Cluj. ”LE MULTUMESC CELOR DIN ClUJ-NAPOCA, CELOR DE LA CHIRURGIE 3, IN FRUNTE CU DL.PROFESOR IANCU CORNEL SI MINUNATULUI SAU COLECTIV DE ASISTENTE SI MEDICI, PT.IMPLICAREA MAXIMA IN SANATATEA FRATELUI MEU. BINECUVINTATI SA FITI PT.ALINAREA SI PROFESIONALIsMUL DE EXCEPTIE PE CARE LE ADUCETI PACIENTILOR DVS. VA MULTUMESC. BRAVO MEDICINEI ROMANESTI!”, a notat Natașa Raab. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate