Vedete

Veste mare pentru Lavinia Parva! Parintii ei incaseaza anual cu 12.000 de lei mai mult fata de anul trecut

Parintii Laviniei Parva, sotia lui Stefan Banica jr, incaseaza bani mai multi fata de ultimul an.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Veste mare pentru Lavinia Parva! Parintii ei incaseaza anual cu 12.000 de lei mai mult fata de anul trecut icon photo

Cantareata Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica jr, este originara din Timisoara. Daca mama solistei, Stela, este pensionara, tatal artistei, Florin, este angajat in cadrul primariei, fiind consilier la Directia Edilitara. Pana acum un an, Florin Parva incasa anual 30022 lei, adica 2500 de lei pe luna, dar potrivit celei mai recente declaratii de avere depusa la dosar veniturile acestuia au crescut la 38972 lei pe an, adica 3247 lei lunar.

Si pensia mamei Laviniei s-a rotunjit, de la 9100 lei pe an, adica 758 lei pe luna, la 12000 lei anual, adica 1000 de lei lunar. In total, veniturile lunare ale familiei Parva au crescut cu circa 1000 de lei pe luna, ceea ce inseamna 12000 lei pe an. Parintii Laviniei detin in coproprietate si apartamentul familiei, de 65 de metri patrati, achizitionat in 1992.  

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune