Veste oribila din Germania! Ioana nu va mai fi niciodata un om normal - Uite ce a declarat medicul care a operat-o

Ioana, tanara care a fost batuta cu bestialitate de un proxenet, nu va mai fi niciodata un om normal.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereMedicul care a operat-o pe Ioana in Germania a facut dezvaluiri cutremuratoare despre starea de sanatatea a tinerei batute de un proxenet roman. Ioana a ajuns la spital in stare foarte grava.

fara descriere"Ioana a fost gasita de o colega. avea o trauma severa si era inconstienta.  Ioana era in coma profunda. Era intr-o stare foarte rea. Nu respira, a fost intubata, a fost nevoie de ventilatie artificiala. Pupilele erau foarte mari, asta insemna ca presiunea in creier era foarte mare. Nu mai avea multe sanse. Am inlaturat o mare parte din craniu ca sa eliminam presiunea din creier. Avea doar 20% sanse de supravietuire. Ioana a fost batuta sever. Politia a prins persoana care a batut-o. Agresorul este in arest. Nu stiu ce va decide judecatorul, dar ce s-a intamplat este o crima mare.

Creierul Ioanei are multe leziuni. Nu putem spune ca va avea o viata normala, dar va supravietui. Va trebui sa faca recuperare. Exista sperante, dar mai e mult pana cand va putea manca si bea apa de una singura", a spus medicul care a operat-o pe Ioana.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate