Stiri

Veste proastă pentru bucureşteni! Tramvaiul 41 nu circulă în weekend

Veste proastă pentru bucureştenii care obişnuiesc să meargă cu tramvaiul 41. Acesta nu va circula din această noapte până luni dimineaţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Veste proastă pentru bucureşteni! Tramvaiul 41 nu circulă în weekend

Societatea de Transport Bucureşti STB SA, fosta RATB, a anunţat astăzi că circulaţia tramvaielor 41 va fi întreruptă începând de sâmbătă, 10.11.2018, ora 0.30 până luni, 12.11.2018, ora 4.00, pentru executarea unor lucrări complexe la calea de rulare. Lucrările vor avea loc pe Bulevardul Mărăşti, la intersecţia cu Strada Alexandru Constantinescu.

În locul tramvaiului 41 va circula pe ruta respectivă autobuzul 641, aşa cum se întâmplă de fiecare dată atunci când "metroul uşor" este scos din circulaţie. Totodată, autobuzele 205 şi 282 vor circula deviat, au decis autorităţile, pentru a limita efectele scoaterii din circulaţie a tramvaiului 41 în acest weekend.

 

 

Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune