Veste proastă pentru bucureștenii care merg cu transportul în comun. Nu vor mai achita călătoriile prin SMS!

Călătoriile cu mijloacele de transport în comun nu mai pot fi plătite prin SMS. Anunţul a fost făcut chiar de către Societatea de Transport Bucureşti (STB).

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

"Ca urmare a expirării contractului dintre STB SA şi 4Pay Systems SRL, serviciul privind vânzarea prin SMS a titlurilor de călătorie “Abonamente de o zi" şi "Călătorii expres" a fost suspendat temporar", a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB), printr-un comunicat de presă postat pe site-ul instituţiei.

Elevii circulă gratuit cu STB

Elevii din școlile și liceele din București circulă gratuit cu mijloacele de transport STB în baza unor adeverințe, începând din 11 februarie anul acesta.

"Primaria Capitalei: Elevii care invata in scolile si liceele din Bucuresti vor circula gratuit cu transportul in comun incepand de luni, 11 februarie 2019.

Conform HCGMB 838/12.12.2018, votata de Consiliul General, la initiativa Primarului General, Gabriela Firea, Primaria Capitalei, prin Societatea de Transport Bucureşti STB SA, acordă gratuitate pentru toţi elevii din învăţământul preuniversitar obligatoriu acreditat/ autorizat care frecventează cursurile unei instituţii de învăţământ din Capitală.

Elevii care frecventează o unitate de învăţământ din Bucureşti, care au domiciliul în Capitală, beneficiază de gratuitate la abonamentul lunar urban general.

Și elevii care locuiesc în Judeţul Ilfov vor beneficia de acest drept, în plus vor putea beneficia şi de un abonament lunar valabil pe linia regională de domiciliu.

Gratuitatea se aplică doar pentru abonamentul urban general şi pentru cel valabil pe linia regională de domiciliu şi se acordă numai pentru elevii din învăţământul acreditat/ autorizat (curs de zi, frecvenţă redusă), primar, gimnazial, liceal şi profesional, care au vârsta până la 18 ani sau până la finalizarea studiilor liceale/ profesionale", se arăta în comunicatul STB.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate