Veste proasta pentru Narcisa! Va fi condamnata la puscarie chiar daca Beyonce isi retrage plangerea! WOWbiz.ro a aflat si unde doarme, in prima noapte de arest, "nevasta" lui Guta!

Narcisa Guta va avea probleme cu legea chiar si in cazul in care Beyonce de Romania isi va retrage plangerea de la politie in urma scandalului de acum trei zile, cand a fost batuta si jefuita in casa in care traieste cu manelistul!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereNarcisa va avea probleme mari cu legeaCircul pe care l-a generat Narcisa, miercuri seara, ii va aduce mari probleme cu legea! Plecata de la o criza de gelozie, situatia va avea consecinte grave in plan penal si nu se exclude posibilitatea ca femeia sa infunde puscaria.

fara descriereNici daca Beyonce renunta la plangere, "nevasta" lui Guta nu scapaDe altfel, surse judiciare sustin ca acuzatiile care i se aduc Narcisei sunt destul de grave si pot avea consecinte urate. “Narcisei Guta i s-a facut dosar penal pentru violare de domiciliu si talharie calificata. Daca in primul caz, ar mai avea scapare, in situatia fericita in care ar ajunge la o intelegere cu Madalina, ea tot ar fi pasibila de condamnare, intrucat noul cod penal prevede masuri drastice pentru furt coroborat cu violenta! Basca, se poate ajunge chiar si la zece ani de puscarie”, ne-au spus surse implicate in dosar!

fara descriereAici a fost adusa Narcisa, la arestul Politiei CapitaeiPana la condamnare insa, mai este cale lunga! Deocamdata, Narcisa a fost retinuta pentru 24 de ore si dusa in arestul Politiei Capitalei! Maine, ea va fi prezentata procurorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile!

Prima noapte "dupa gratii" Narcisa a petrecut-o in arestul Politiei Capitalei, in sectiunea dedicata femeilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate