Veste proastă pentru soția lui Vladimir Drăghia! Alice Cavaleru a pierdut procesul împotriva fostului soț

Soția lui Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru, a pierdut procesul cu fostul ei soț, Răzvna Cocea. La mijloc era o sumă mare de bani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Puțini știu că frumoasa Alice Cavaleru a mai fost căsătorită înainte de a se deveni soția lui Vladimir Drăghia. Ea a fost cuplată cu Răzvan Cocea, bărbatul cu care acum se judecă pentru o avere colosală.

Pe data de 21 ianuarie 2019, Alice Cavaleru a înregistrat la Judecătoria Sectorului 1 un dosar împotriva fostului ei soț. Obiectul l-au făcut bunurile comune. Mai exact, tânăra ar fi susținut în fața magistraților faptul că în timpul mariajului cu Răzvan Cocea a construit împreună cu acesta un imobil cu șapte apartamente. Șase dintre ele ar fi fost vândute, iar banii obținuți au fost încasați de fostul soț al lui Alice Cavaleru.

fara descriere

Magistrații au ajuns la un verdict nefavorabil pentru soția lui Vladimir Drăghia. “Respinge cererea formulată de petenta Neacșu Cavaleru Maria Alice de acordare a ajutorului public judiciar ca rămasă fără obiect”, au decis magistrații de la Judecătoria Sectorului 1, conform informațiilor obținute de Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate