Veste proasta pentru toti profesorii care si-au luat doctoratul dupa 2010! Guvernul le taie salariile! Vezi de ce!

Noi probleme in ceea ce priveste invatamantul de stat din Romania. Se pregateste o noua greva pentru ca profesorii care si-au obtinut doctoratul dupa 2010 nu vor primi sporul de 15% la salariu de care beneficiaza colegii lor.

novalue
Autor: C.I.P

Asta pentru ca, potrivit Legii 330 privind salarizarea unitara, toate veniturile din decembrie 2009 au devenit punct de referinta in stabilirea salariilor in 2010. Astfel, s-a creat o discriminare, in sensul ca toti cei care au beneficiat de sporuri au avut un anume salariu de baza, in timp ce pentru restul doctorilor salariul de baza este mai mic, neincluzând in calcul sporul de 15%, scrie evz.ro.

Profesorii aflati in aceasta situatie considera ca li s-a facut o mare nedreptate."Articolul de lege care stabileste eliminarea acestui spor loveste exact in cadrele didactice performante din invatamântul preuniversitar. Doctori in specialitate nu gasesti pe toate drumurile, orice s-ar spune", sustine Marius Nistor, presedintele Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Greșeala de pe bancnota de 20 de lei cu chipul Ecaterinei Teodoroiu! „E greșit, dar nu e un dezastru”

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Horoscop 5 Decembrie 2021: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies