Veste ȘOC! O altă televiziune a confirmat primul caz de COVID-19. E stare de alertă

Veste ȘOC! O altă televiziune a confirmat primul caz de COVID-19. E stare de alertă.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Veste ȘOC! O altă televiziune a confirmat primul caz de COVID-19. E stare de alertă
soc


In articol:

După Antena și Pro Tv, o altă televiziune a anunțat că are angajați confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Veste ȘOC! O altă televiziune a confirmat primul caz de COVID-19. E stare de alertă

Este vorba despre Realitatea Plus, care a transmis în cursul zilei de sâmbătă faptul că un angajat a fost  infectat cu COVID-19. Potrivit primelor informații, angajatul cu pricina lucrează în zona tehnică administrativă a televiziunii. În momentul de față s-au luat măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Angajatul în cauză a contactat virusul cel mai probabil de la soția lui, care nu lucrează la Realitatea TV. Din câte am înțeles, la firma la care lucrează soția sa a fost cineva infectat cu COVID, astfel că ea și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Și el, la rândul lui, a făcut acest test. Din câte știu, ambii sunt asimptomatici.

Citeste si: Familia unui român mort de COVID-19 a rămas șocată când s-a uitat în telefonul bărbatului. Făcuse niște poze chiar înainte să moară: „E semn!”

Citeste si: Bilanț îngrijorător al cazurilor de coronavirus în prima zi din August! 1.225 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus

Citeste si: Așa arată domeniul secret al Andreei Esca, de la poalele Munților Făgăraș! Celebra prezentatoare și soțul ei au cumpărat 5 case tradiționale pe care le-au transformat în pensiuni! FOTO

A fost făcută o dezinfecție încă din ziua în care am aflat, săptămâna trecută. Totodată, se fac dezinfecții periodice, în fiecare zi, în timpul săptămânii, și noaptea, de 2-3 ori pe săptămână. Și în această seară se va face o dezinfecție, cu nebulizatori, de către o firmă specializată”, a spus directorul executiv al trustului.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate