Veste șocantă pentru concurenta unei emisiuni. A aflat că a fost înselată de partener cu prostituate. "Dacă pe el îl face fericit o prostituată, este alegerea lui."

Veste neașteptată pentru Teodora, una dintre concurentele de la Insula. Ea a aflat în timpul Bonfire-ului că Eusebiu, iubitul ei, a înșelat-o de mai multe ori cu prostituate.

Distribuie pe:

fara descriere

La aflarea veștii umilitoare, Teodora a început să-și pună mai multe semne de întrebare cu privire la bărbatul cu care și-a dorit să se căsătorească. Din spusele ei, Eusebiu, nu ar fi dat semne ca ar avea probleme de ordin sexual sau că este nemulțumit.  

„Nu am știut asta. Mie nu mi-a dat de înțeles că avem probleme de ordin sexual. Am crezut că asta ne-a legat, ne-a unit. Văd că toți de pe insula băieților sunt nemulțumiți sexual de partenerele lor”, a spus Teodora.

Teodora nu a dat crezare declarațiilor lui Eusebiu

„Nu l-am crezut…probabil am refuzat să cred că a făcut lucrul acesta. Dacă pe el îl face fericit o prostituată, este alegerea lui. (…) Înseamnă că asta îl definește, n-am ce să mai zic despre el, ca om….dacă la asta se rezumă viața lui, la 37 de ani… îmi pare rău. Eu mi-am dorit de la Eusebiu să fie un bărbat matur, să știe să se comporte cu o femeie…Am venit pe insulă cu un om pe care eu nu l-am cunoscut într-adevăr”, a declarat Teodora. 

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei este însărcinată? Fotografia care i-a pus pe gânduri pe fanii emisiunii

Citeste si: Sora Elenei Gheorghe prezintă o emisiune! Vezi cum se numeşte şi când începe!

Citeste si: Avocatul familiei Luizei Melencu: „Miroase a cadavru peste tot!”

fara descriere

Mircea, una dintre ispitele de pe insulă a reacționat, spunând că nu înțelege gestul bărbatului.
„De ce continuă să o țină legată pe această femeie? Dacă nu ai niciun sentiment, dacă nu o iubești, nu vrei o familie cu ea, de ce o mai ții legată?”, a spus Mircea, după ce a văzut testimonialul lui Eusebiu. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate