Veste trista de sarbatori! Laura Cosoi i-a suflat un contract “gras” Oanei Zavoranu!

Laura Cosoi e una dintre cele mai iubite vedete din showbiz si are o imagine “curata”, motiv pentru care patronii de la diferite firme o vor ca imagine a afacerii lor. Astfel ca, blondina face bani gramada!

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descriereLaura Cosoi a semnat multe contracte “grase” in 2014, si deja are si cateva promisiuni pentru anul ce vine. Cand nici nu se astepta, blondina a primit o oferta greu de refuzat! Laura a fost contactata pentru a fi imaginea unei colectii de haine a unui brand renumit, evident, contracost.

Astfel, blonda si-a rotunjit bugetul cu cateva mii de euro la final de an. Insa, imaginea acestei firme de haine, de mai bine de un an incoace, a fost nimeni alta decat Oana Zavoranu. Diva a facut mai multe sedinte foto cu noi colectii, ba mai mult, si-a lansat si ea propria colectie de haine, in colaborare cu firma respectiva.fara descriere

Acum, Laura este cea care si-a asociat imaginea cu afacerea renumita. Ea a realizat o sedinta foto sexy in care promoveaza cateva tinute elegante pe care le recomanda domnisoarelor si doamnelor pentru seara de Revelion.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate