Veste tristă despre Mihai Constantinescu! Starea artistului, tot mai gravă! Are metastaze răspândite în tot corpul!

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este tot mai gravă. Potrivit ultimelor informații, Mihai Constantinescu are metastaze răspândite în tot corpul.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Mihai Constantinescu ar avea mai multe metastaze răspândite în tot corpul, ceea ce îngreunează şi mai mult efortul medicilor de a-l ţine in viaţă, informează România TV.

Colegii lui Mihai Constantinescu s-au unit și astăzi vor merge la Spitalul Floreasca pentru a dona sânge.

Prietenii îi transmit în permanență mesaje soţiei artistului, care nu se dezlipeşte de patul acestuia. Mihai Constantinescu a fost reconectat la aparate, după noi probleme respiratorii. Timp de 5 zile, artistul fusese lăsat de medici să respire singur.

Ce spunea Adrian Daminescu

Adrian Daminescu dezvăluia că Mihai Constantinescu a fost deconectat de la aparate. Ulterior starea artistului s-a înrăutățit, iar acesta a fost reconectat.

"A fost deconectat de la aparate, dar în continuare este ţinut într-o comă controlată, pentru că mintea trebuie să se odihnească şi a trebuit să funcţioneze, exact cum a fost la Cotabiţă. Cotabiţă a fost în Roma Antică, a văzut multe, a fost în Grecia Antică, el a avut foarte multe. Cum să vă spun, foarte multe drumuri de făcut şi atunci sigur că şi-a mai adus aminte şi de faptul că el este Gabi Cotabiţă.

Aşa se aşteaptă şi de la Mihăiţă să îşi revină. Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comnune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta, şi sperăm ca Dumnezeu, că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău.

Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav", a spus Adrian Daminescu pentru o emisiune TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate