Veste tulburătoare pentru tânăra din Vaslui violată în urmă cu patru ani. Judecătorul i-a eliberat pe toți cei șapte violatori, deși au primit pedepse de peste zece ani

Veste tulburătoarea pentru fata violată de șapte băieți pe un câmp din Vaslui. Cei șapte violatori au fost eliberați în urma recursului compensatoriu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Tânăra din Vaslui care a fost violată de cei șapte băieți, a primit o veste tulburătoare de la judecătorul care s-a ocupat de caz. 

Citeste si: Victimele accidentului de pe Autostrada A1 au petrecut weekend-ul împreună. Cine erau cei trei tineri din mașină

Citeste si: O femeie de 35 de ani din Craiova, hărțuită într-o mașină de ocazie: „Nu vrei să te pup și eu de două ori? Nu îți fie teamă, nu sunt Dincă!” Femeia a înregistrat totul

Citeste si: Loredana Groza, cu sânii pe afară la un show matinal! A dansat lasciv în poala lui Călin Goia, iar fanii au fost oripilați: „Se ține de ideea de tinerețe ca de un colac de salvare spart.”

Veste tulburătoare pentru tânăra din Vaslui violată în urmă cu patru ani. Judecătorul i-a eliberat pe toți, deși au primit pedepse de peste zece ani

Cei șapte violatori din satul Văleni au fost eliberați în urma recursrului compensatoriu, a anunțat judecătorul Cristi Danileț, deși au fost condamnați la 10 ani, 8 ani și 6 ani de închisoare. 

Cristi Danileț a făcut anunțul în cadrul conferinței SuperTeach, susținută în fața profesorilor, la Cluj-Napoca, potrivit edupedu.ro. El a mai amintit că ”15 ani e vârsta consimțământului sexual” și orice raport sexual consumat cu o persoană, chiar cu consimțământul acesteia, dar ”sub 15 ani, poate să atragă dosar penal pentru autor“. 

Primul agresor a fost eliberat după ce a ispășit trei ani și jumătate din condamnarea pe care a primit-o în 2015. 

Edupedu.ro a trimis Penitenciarului Vaslui o solicitare în acest sens, iar instituţia a răspuns că nu poate oferi informaţii care conţin date cu caracter personal. 

Cei şapte tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 ani, au fost acuzaţi că în luna noiembrie 2014 au violat o elevă de 18 ani, timp de mai multe ore, supunând-o unor pervesiuni greu de imaginat. Peste 400.000 de români au semnat o petiţie online prin care solicitau arestarea celor şapte tineri din Văleni. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate