Vestea ca are cancer a dat-o peste cap! Carmen Serban posteste, se roaga si pleaca in pelerinaj cu preoti!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Cantareata Carmen Serban (40 de ani) trece prin clipe de groaza. In urma cu cateva luni, medicii i-au dat o veste care a tulburat-o si i-a dat batai de cap mult timp. Artista a fost diagnosticata cu cancer la san.

“Medicii mi-au gasit acum cateva luni bune un cancer la san, nu e grav, e benign si a fost depistat la timp. Un singur an nu am facut control si m-a costat. În decembrie o sa mai fac niste investigatii si sper sa se fi tras intre timp. E un cancer pe o distanta foarte mica, de 5 milimetri. Importat este ca e benign si poti sa traiesti cu el o viata, daca il tii sub control. Tind sa cred ca boala asta s-a depozitat pe sanii mei din cauza unor materii energetice negative, suparari, vraji. Mi-a fost foarte greu sa aflu ca o astfel de boala a poposit in trupul meu. Plangeam non-stop. Acum mi-am revenit”, a povestit Carmen, in urma cu cateva zile.

Ei bine, de cand a aflat ca are aceasta boala, Carmen s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. “Ea oricum era credincioasa si postea toate posturile, insa acum e si mai si. Posteste si lunea, miercurea si vinerea. Si merge la biserica si lunea, miercurea si vinerea. Face anumite slujbe. Deseori merge la Biserica Gradina Icoanei. Acum merge si la psihoterapeut, face sedinte si se simte mai bine. Se pregateste sa plece intr-un pelerinaj, cu preoti, la Ierusalim”, au declarat surse din anturajul solistei, pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate