Vestea care a daramat-o pe Oana Stancu! Numele iubitului ei apare in cel mai mare dosar de coruptie al momentului! Deputatul Daniel Zamfir si vedeta Antenei 3 au impreuna o fetita, pe care au botezat-o in vara! Vezi cum se apara politicianul!

Numele politicianului Daniel Zamfir, tatal fetitei Oanei Stancu, apare in dosarul de coruptie al lui Aristotel Cancescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAristotel Cancescu are probleme mari cu legeaDaniel Zamfir, partenerul de viata al Oanei Stancu, vedeta Antenei 3, apare in dosarul de coruptie al lui Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov. In rechizitoriul procurorilor DNA, se arata faptul ca Zamfir avea cunostinta de cum dorea Cancescu sa scape de raspunderea penala: fara descriere“Semnificativa in acest sens este discutia in mediu ambiental purtata la data de 02.09.2014 de vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov, inculpatul Pascu Mihai Lucian cu numitul „Dan”, identificat ca fiind deputatul Zamfir Daniel Catalin, in care primul ii relateaza intentiile presedintelui Consiliului Judetean Brasov pentru a scapa de eventuala raspundere penala prin acoperirea prejudiciilor cauzate prin contractele de lucrari anterioare”.

In aceasta vara, vedeta Oana Stancu, si deputatul PNL Daniel Zamfir au botezat-o pe fetita lor, Diana Victoria. Deranjat ca numele lui apare in acest dosar de coruptie, Daniel Zamfir si-a precizat ieri punctul de vedere: "In urma invocarii numelui meu in dezbaterile legate de retinerea presedintelui Consiliului Judetean Brasov, domnul Aristotel Cancescu, am trimis azi presei un comunicat (...). Nu am nici o implicare in dosarul domnului Cancescu si in chestiunile pentru care este cercetat!", sustine deputatul Zamfir.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate