Vestea care doboară tot în cazul morții lui George Floyd! Afro-americanul, testat pozitiv pentru Covid-19

Trupul lui George Floyd a fost supus unei autopsii în urma morții și s-a constatat că afro-americanul

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

George Floyd,  testat pozitiv pentru Covid-19


In articol:

George Floyd, bărbatul de culoare ucis de poliţişti pe 25 mai în Minneapolis, a fost testat post-mortem pentru Covid-19 şi rezultatul este pozitiv, potrivit unui nou raport de autopsie al districtului Hennepin, informează CNN, citat de News.ro.

Citeste si: Motivul pentru care Vladimir Putin a declarat stare de urgență în Rusia

Vestea care doboară tot în cazul morții lui George Floyd! Afro-americanul, testat pozitiv pentru Covid-19

Raportul arată că probele prelevate post-mortem au rezultat „pozitive pentru ARN-ul 2019-nCoV”.

Citeste si: Haos în America! Marşuri, pagube materiale şi arestări în marile oraşe! Cetățenii nu mai țin cont de restricții

Medicul legist şef Andrew Baker a spus că acest tip de test făcut pentru autopsie, prin PCR, poate arăta un rezultat pozitiv „la săptămâni după instalarea şi trecerea bolii”.

George Floyd,  testat pozitiv pentru Covid-19

Baker a mai spus că „rezultatul autopsiei cel mai probabil reflectă prezenţa asimptomatică dar persistentă a infecţiei”, astfel că nu a avut un rol în moartea lui Floyd şi este puţin probabil ca el să fi fost contagios.

Citeste si: Protestele violente stârnite de moartea sportivului George Floyd continuă în America! O fiică de primar, arestată

George Floyd a fost ucis pe 25 mai. Patru poliţişti au fost concediaţi şi, iniţial, doar unul a fost pus sub acuzare - Derek Chauvin, care a îngenuncheat pe gâtul lui Floyd timp de aproximativ 9 minute, este acuzat de crimă de gradul trei şi ucidere din culpă de gradul doi. Pe 3 iunie, a fost anunţat că ceilalţi trei ofiţeri sunt acuzaţi de ajutor şi complicitate la omor.

O autopsie independentă a arătat că bărbatul a murit în urma asfixierii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate