Paparazzi

Vestea teribila pe care a primit-o Florin Salam in miez de noapte! Avem imaginile VIDEO EXCLUSIV

Florin Salam nu e asa amuzant cand nu e pe scena.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Vestea teribila pe care a primit-o Florin Salam in miez de noapte! Avem imaginile VIDEO EXCLUSIVicon photo


Florin Salam a fost surprins de paparazzii WOWbiz.ro intr-o ipostaza cat se poate de serioasa. Manelistul a iesit la o terasa cu doi amici, insa discutia nu a parut sa alunece intr-o directie prea buna pentru acesta.


Salam nu a schitat nici un zambet pe tot parcursul discutiei, ba din contra, cantaretul a adoptat o mina grava. Asta vine in contradictie totala cu imaginea pe care Florin si-a creat-o pe scena, una vesela, plina de energie si optimism.


Ce veste a primit Salam nu stim, insa daca aplecam urechea la gura lumii, se pare ca manelistul nu este intr-o situatie extrem de fericita din punct de vedere personal. Nu e de mirare ca acesta a tot anuntat ca renunta la muzica, pentru ca apoi sa revina. De asemenea, el a acumulat la un moment dat mai multe datorii pe la clienti la care nu a mai ajuns sa cante, desi luase avans.


In plus, nu e niciodata simplu sa te invarti printre persoane din lumea interlopa si sa scapi mereu „nejulit”, chit ca te cheama Florin Salam.

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune