Paparazzi

Vestea teribila pe care a primit-o Florin Salam in miez de noapte! Avem imaginile VIDEO EXCLUSIV

Florin Salam nu e asa amuzant cand nu e pe scena.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Vestea teribila pe care a primit-o Florin Salam in miez de noapte! Avem imaginile VIDEO EXCLUSIVicon photo


Florin Salam a fost surprins de paparazzii WOWbiz.ro intr-o ipostaza cat se poate de serioasa. Manelistul a iesit la o terasa cu doi amici, insa discutia nu a parut sa alunece intr-o directie prea buna pentru acesta.


Salam nu a schitat nici un zambet pe tot parcursul discutiei, ba din contra, cantaretul a adoptat o mina grava. Asta vine in contradictie totala cu imaginea pe care Florin si-a creat-o pe scena, una vesela, plina de energie si optimism.


Ce veste a primit Salam nu stim, insa daca aplecam urechea la gura lumii, se pare ca manelistul nu este intr-o situatie extrem de fericita din punct de vedere personal. Nu e de mirare ca acesta a tot anuntat ca renunta la muzica, pentru ca apoi sa revina. De asemenea, el a acumulat la un moment dat mai multe datorii pe la clienti la care nu a mai ajuns sa cante, desi luase avans.


In plus, nu e niciodata simplu sa te invarti printre persoane din lumea interlopa si sa scapi mereu „nejulit”, chit ca te cheama Florin Salam.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune