Veşti bune! Florin Busuioc, externat în curând! Prezentatorul se întoarce pe micul ecran

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Florin Busuioc urmează să fie externat în scurt timp. Starea prezentatorului s-a îmbunătăţit considerabil în ultimele zile, iar medicii de la Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală au decis că nu mai este nevoie să rămână în spital. 
 
Veştile bune nu încetează să apară, după ce este externat, Busu se întoarce pe TV.
 
„Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă. După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine. Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate. Nu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime. Din păcate, aici la clinică, noi nu aveam personal medical suficient. Operaţia a durat puţin, dar mobilizarea a fost mai grea”, declara dr. Silviu Traşcă, medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, pentru click.ro.
 

 

 
Este posibil să fie operat pentru a doua oară.
 
“Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce strategie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a explicat medicul Paul Traşcă, pentru click.ro
 
Florin Busuioc trebuie să urmeze un regim de viaţă pentru a evita producerea unui alt infarct.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate