Vești bune pentru familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Este în afara oricărui pericol și va fi externată

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară este într-o stare mai bună și va fi externată, urmând o perioadă de recuperare mai grea.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Maria Macsim Nicoară este în afara oricărui pericol și va fi externată


In articol:

Familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a primit în sfârșit o veste bună, după o lună în care femeia s-a zbătut între viață și moarte pe patul de spital. Se pare că starea de sănătate a mezzosopranei din Iași este una mai bună și va fi transferată la Spitalul de Recuperare din Iași, unde va urma o perioadă de recuperare neuromotorie.

Citeste si: Mezzosoprana Maria Macsim Nicoara, mutata de la Terapie Intensiva

„Pacienta va fi transferată la Spitalul de Recuperare din Iași, unde va urma o perioadă de recuperare neuromotorie. Se observă o ameliorare ușoară a stării sale de sănătate”, a precizat pentru bzi.ro, dr. Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Mezzosoprana nu-și va aminti prea curând ce s-a întâmplat în seara în care a fost la un pas de a-și pierde viața

Medicii au spus că mezzosoprana va mai sta cel puțin două săptămâni în spital și va trece printr-o perioadă de recuperare mai grea, mai ales c la început nu i s-au dat foarte multe șanse de supraviețuire.
Potrivit publicației citate, în acest moment Maria Macsim Nicoară mișcă ușor membrele superioare și inferioare pe partea dreaptă, clipește și respiră fără aparate. Cu toate acestea, medicii sunt rezervați și spun că ar mai putea apărea unele complicații.

Maria Macsim Nicoară este în afara oricărui pericol și va fi externată

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu mezzosoprana Maria Macsim Nicoară după ce a ieșit din comă

Din cauza leziunilor suferite și a faptului că nu a fost dusă imediat la spital, mezzosoprana nu-și va putea aminti și va povesti ce s-a întâmplat în seara zilei de 9 mai.

Citeste si: Tânără care conducea sub influenţa unor substanţe psihoactive, rănită după ce a lovit o altă maşină

Maria Macsim Nicoară este în afara oricărui pericol și va fi externată

Vă reamintim că mezzosoprana Maria Macsim Nicoar a ajuns pe patul de spital după ce a fost găsită de soțul ei, căzută în casă. Deși era plină de sânge și rănită, pianistul Codrin Nicoară a preferat să o ducă în dormitor. Abia a doua zi a sunat-o pe mama lui și i-a spus că artista este într-o stare gravă. Soacra mezzosopranei a fost cea care a sunat la 112. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate