Vesti bune pentru fanii serialului 'Betty cea urata'!

Serialul TV american "Betty cea urâtă", inspirat dintr-o telenovelă columbiană, ar putea beneficia de o transpunere pe marele ecran, potrivit declaraţiilor unora dintre vedetele show-ului, care îl presează pe scenaristul Silvio Horta să scrie o versiune pentru cinema, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereSerialul TV "Betty cea urâtă" a fost difuzat în Statele Unite în perioada 2006 - 2010 şi a acumulat o bază de fani foarte fideli, iar actorii insistă în prezent pe lângă creatorului show-ului, Silvio Horta, să scrie o versiune pentru Hollywood a poveştii.

Actriţa Ana Ortiz, care a interpretat rolul Hilda Suarez, sora din film a personajului principal, Betty, a vorbit recent despre o versiune pentru cinema a serialului. "Mi-ar plăcea să spun că se lucrează la un film. Tocmai m-am văzut cu Vanessa (Vanessa L. Williams, actriţa care a interpretat rolul Wilhelmina în serial, n.r.) şi suntem foarte hotărâte, tinem pumnii ca proiectul să iasă. Cred că Hilda (personajul din serial, n.r.) va fi căsătorită şi va avea un salon de înfrumuseţare, iar Betty ar putea avea propria revistă", a declarat Ana Ortiz.

Actriţa în vârstă de 43 de ani a mai spus că ar dori ca Bette Midler să aibă o apariţie în film.

"Este o poveste care se desfăşoară în New York, aşa că ar trebui să aibă vedete din New York. Întotdeauna ne-am dorit ca Bette Midler să apară în serial", a spus Ortiz, care a precizat că actorilor le-ar plăcea să şi cânte.

"De ce să nu facem şi un musical pe Broadway despre Betty cea urâtă. Tuturor ne place să cântăm. Unii cântă mai bine. În mod clar, Vanessa Williams este o cântăreaţă extraordinară, dar tuturor ne place să ne imaginăm că ne descurcăm să cântăm", a mai spus Ana Ortiz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate