Vesti bune pentru femeile care adora filmul 'Totul despre sex'

Un nou film din seria "Totul despre sex", a treia producţie pentru marele ecran a francizei inspirate din serialul TV omonim de mare succes, ar putea intra în producţie în curând, potrivit declaraţiilor actriţei Jennifer Huddson, care va şi juca în noua peliculă.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereJennifer Hudson a declarat, într-un interviu pentru un post de radio american, că un al treilea film inspirat din serialul "Totul despre sex/ Sex and the city" ar putea fi realizat, proiectul fiind deja discutat de producători, informează contactmusic.com.

"Este posibil să se întâmple. Cineva tocmai m-a contactat în legătură cu asta. Deci, dacă se discută, este posibil să se facă. Căutaţi-o pe fata voastră, Louise din St Louis", a spus Hudson în interviul pentru Dish Nation, referindu-se la rolul Louise pe care l-a interpretat în filmul "Totul despre sex 2", din 2010, când era asistenta personală a lui Carrie Bradshaw.

Cel mai recent film al francizei "Totul despre sex", realizat în 2010 şi a cărui acţiunea era plasată în Abu Dhabi, a fost prost primit de critici şi de public şi foarte criticat de nucleul de fani al serialului, care a considerat ca pelicula s-a îndepărtat prea mult de ideea din seria de televiziune.

Speculaţiile despre un nou film al francizei au fost alimentate şi de declaraţiile vedetei principale a producţiei, Sarah Jessica Parker, care a spus, în ianuarie, într-un interviu pentru InStyle, că nu vrea să aştepte foarte mult pentru a juca din nou rolul Carrie Bradshaw. "Nu este o decizie care poate fi amânată foarte mult. Nu vreau să fiu nevoită să port o rochie foarte largă", a spus Parker.

"Cred că este o poveste foarte frumoasă, extraordinară. Rămâne de văzut dacă o vom spune sau nu", a spus Sarah Jessica Parker în luna mai.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate