Vesti bune pentru Marcel Pavel! Artistul va lua 15.000 de euro de Revelion,apoi, in februarie, a fost ales sa canta in duet cu celebra Dulce Pontes, partenera de scena a lui Bocelli!

Marcel Pavel este incontestabil una dintre cele mai mari voci ale Romaniei . Timbrul inconfundabil si tehnica vocala pe care o stapaneste sunt elemente care ii confera marelui nostru artist statutul de invitat special in cadrul concertului pe care il va sustine celebra Dulce Pontes la Bucuresti pe 9 februarie .

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descrierePana atunci, Marcel Pavel va avea cateva concerte de Revelion, pe preturi bunicele! Astfel, surse din preajma artistului sustin ca acesta va incasa in jur de 15.000 de euro pentru recitalurile de la Bucuresti si din Sinaia! “Marcel va canta la munte si in Capitala, va avea patru spectacole si, cu siguranta, ii va incanta pe cei care il vor asculta in seara de Anul Nou! Pentru fiecare reprezentatie, el va incasa 3500 de euro, insa ii va merita cu prisosinta, caci a pregatit cateva momente de exceptie!”, a povestit un apropiat al artistului!

fara descriereDupa Sarbatori, artistul nu va lua vacanta, intrucat, asa cum spuneam, va canta in duet cu regina muzicii fado, Dulce Pontes, cea care in decursul timpului si-a legat numele de colaborari cu artisti de mare calibru cum ar fi Jose Carreras, Cesaria Evora sau Andreea Bocelli.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate