Vesti bune pentru Monica Davidescu! "Am scapat de orteza de la piciorul stang, pe care il pot folosi in proportie de 90%"

Monica Davidescu s-a accidentat la ambele picioare in timpul repetitiilor pentru dansul in ploaie. Actrita a fost nevoita sa paraseasca Dansez pentru tine, iar in locul ei in competitie a intrat Roxana Ionescu.

Distribuie pe:

fara descriereSotia lui Aurelian Temisan are nevoie de operatie la piciorul drept, in timp ce pe stangul a inceput sa il poata folosi din nou.


"Eu am început deja recuperarea alternativă în speranţa refacerii rapide, care a dat şi roade. Urmând sfatul medicului şi purtând ortezele, combinate cu tratamentul local şi cu tratamentul alternativ (bowen), iată că acum, după aproape două săptămâni, am scăpat de orteza de la piciorul stâng, pe care îl pot folosi în proporţie de 90%. Sper într-o minune înainte de operaţie, pe care o voi face la doctorul Ionuţ Codorean", a declarat Monica Davidescu pentru PRO TV Magazin.

Actrita nu s-a putut deplasa, pentru o perioada, decat cu ajutorul carjelor, astfel ca a avut mare nevoie de sprijinul familiei si al prietenilor.

"In urma acestui accident am aflat câtă lume mă iubeşte. In primul rând, soţul mi-e alături, familia, surorile, cumnaţii, nepoţii, mătuşile, verişoarele, naşii şi finii. Toţi au venit cu lucrurile de care am nevoie şi mi-au oferit ajutorul, dar, cum şi ei sunt la serviciu şi au copii la şcoală, am primit ajutorul necondiţionat al unei prietene de la Galaţi care ne e şi fină, Flori Dascaliuc. Ea s-a mutat la noi, fiind prelungirea mea în casă: se ocupă de Dora, de mine, de casă, de cumpărături, de tot. Tot ea a fost cea care s-a ocupat în amănunt de organizarea zilei de naştere a fetiţei la un loc de joacă, eu am dat doar telefoanele să-i invit. Ce să vă mai spun? Am primit zeci de telefoane şi sute de mesaje de la prieteni care şi-au oferit ajutorul pentru a mă duce la medic, la recuperare sau pur şi simplu, să mă scoată în oraş. Toţi ştiu că sunt o fire activă şi faptul că am rămas imobilizată, cu mâinile ocupate de cârjele în care mă sprijin şi că nu pot face prea multe i-a făcut să îmi ofere timpul lor pentru ajutor", a completat ea.

Monica Davidescu rezista cu greu fara spectacole si alte activitati si planuieste sa revina pe scena in curand, chiar daca nu va fi suta la suta recuperata.

"Nu pot invinui pe nimeni. Văd ce învăţături şi foloase pot căpăta din această perioadă de pauză pe care eu mă străduiesc din răsputeri să o micşorez cât mai mult, pentru că nu pot sta departe de scenă mult timp. E posibil să urc curând, chiar purtând orteza la un picior"
, a explicat sotia lui Temisan.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate