Vești cutremurătoare despre Mihai Constantinescu! Șansele de supraviețuire sunt sub 1%

Starea lui Mihai Constantinescu este din ce în ce mai gravă, potrivit unor informații venite de la Spitalul Floreasca.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Șansele ca Mihai Constantinescu să supraviețuiască sunt de doar 0,0064%, potrivit Cancan. Rata de supraviețuire în cazul unui stop cardio-respirator este de 4%, iar cum artistul se află la al treilea infarct, rezultatul este de 0,0064% (4%*3).

Mihai Constantinescu a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgențe Floreasca, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au făcut eforturi mari pentru cântăreț, însă sunt rezervați în privința șanselor lui.

“Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat luni dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat”, declara ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Soția lui Mihai Constantinescu este la pământ

Simona Secrier, femeia care îi este alături lui Mihai Constantinescu de mai bine de 23 de ani, este extrem de afectată de ceea ce i se întâmplă artistului.

„Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge - n.r.) Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog", a spus Simona Secrier, soția lui, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Mărturisiri zguduitoare despre starea lui Mihai Constantinescu: „E o mână de oase și piele. Are mormântul pregătit”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate