Vesti noi despre starea de sanatate a Regelui Mihai I! Anuntul de ultima ora facut de Principesa Margareta

Regele Mihai I a ramas in Elvetia de Craciun si se simte mai bine, intrucat este foarte bine ingrijit, a anuntat Pricipesa Mostenitoare Margareta.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere

Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta, Custodele Coroanei, a anuntat, vineri, la Castelul Regal de la Savarsin, unde prezenta Familiei Regale de Craciun este o traditie, ca "Regele Mihai se simte mai bine, nu sufera".

"Este mai linistit acum si se simte putin mai bine, nu sufera, este foarte bine ingrijit. Noi o sa mergem acolo (in Elvetia n.r) imediat dupa Craciun, cu masina cu sotul meu, si sa stam pentru intai ianuarie cu Regele", a declarat presei Principesa Mostenitoare Margareta.

Mai mult, aceasta a precizat ca Regele Mihai intreaba mereu despre tara. „Tot timpul (intreaba - n.r.), noi ii trimitem poze in fiecare zi, cu ce facem astazi, trimitem si cu curcanul ( pentru masa de Craciun - n.r.) pe care il facem trimitem poze e normal", a mai declarat Principesa Mostenitoare Margareta.

Regele a ramas in Elvetia de Craciun, iar de Anul Nou Principesa Margareta, Principele Radu si Principesa Maria vor merge sa fie alaturi de rege. Intrebata daca a trimis deja un cadou de Craciun pentru Regele Mihai, Principesa Margareta a spus ca "nu inca".

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate