Vesti proaste! Cher e grav bolnava

Cântăreaţa americană Cher suferă de o infecţie virală, vedeta fiind văzută recent purtând un monitor cardiac, ceea ce sugerează că problemele de sănătate ale acesteia sunt mai grave decât se credea, potrivit contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: lafiga.ro"Infecţia virală de care suferă (Cher, n.r.) a speriat pe toată lumea. I-a afectat în principal rinichii, dar şi restul organismului a fost devastat", a declarat o sursă apropiată vedetei pentru revista Closer.

Un reprezentant al cântăreţei a confirmat că Cher poartă un monitor cardiac pentru "a se asigura că îşi continuă recuperarea după infecţia virală de care a suferit".

"Doctorii sunt foarte mulţumiţi de starea de sănătate a lui Cher. Nu mai este internată, se deplasează, îşi vede de treabă, face exerciţii şi repetă pentru turneul său care va fi reluat la începutul acestei luni, în Texas. Cher abia aşteaptă să pornească din nou la drum", a spus reprezentantul artistei.

Cher, în vârstă de 68 de ani, a fost forţată să anuleze mai multe concerte după ce s-a îmbolnăvit la începutul lunii septembrie. Recent, vedeta a publicat un mesaj pe contul său de pe platforma Twitter, în care le mulţumea fanilor pentru ajutor.

"Sunt puternică. Sunt fericită că trăiesc. Vreau să le mulţumesc tutror fanilor mei pentru urările lor de bine, pentru răbdare şi pentru rugăciuni", a scris Cher pe site-ul de microblogging.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate